- הוסף לסימניות
- #1,061
חשבתי איפה שהפנסיה שלי - מגדל S&Pתכתבי איזה קופה את רוצה, ונעדכן אותך אם זה כשר.
חשבתי איפה שהפנסיה שלי - מגדל S&Pתכתבי איזה קופה את רוצה, ונעדכן אותך אם זה כשר.
זה בהכשר תשואה כהלכה ובד"ץ העדה החרדית.חשבתי איפה שהפנסיה שלי - מגדל S&P
אפשר את התעודה של הבד"ץ?
בינתיים מצאתי את התעודה של תשואה כהלכהאפשר את התעודה של הבד"ץ?
לא יודע מה דעתם.מישהו יודע מה דעת הפוסקים מעדות המזרח ע״פ בית יוסף, לגבי השקעה בקרנות שבפיקוח ׳גלאט הון׳ ומחזיקות אופציות וחוזים? הנידון הוא מצד אסמכתא/משחק בקוביא וכו׳ שהמחבר אוסר והרמ"א מתיר באופנים מסוימים.
אתה יודע האם לפוסקים לפי בית יוסף מותר לסחור באופציות וחוזים באופן עצמאי?אבל חוזה בין 2 אנשים זה לא תמיד אסמכתא.
אתה יודע האם
לא יודע מה דעתם.
עדיף לך ללמוד את הנושא ולהחליט לבד כי יש כאלה שיאסרו לך את כל הקרנות האלה ויש גם שפע מתירים בנושא לכן כדאי לך ללמוד את הנושא ההלכתי ולהחליט.מישהו יכול לעשות לי סדר, איזה קרנות אמריקאיות מותר לקנות ואיזה לא.
משהו מאלה? (קרנות עוקבות AI) מותר?
בארץ לא נראה לי יש קרנות עוקבות SI כשרות, אבל בחו"ל זה נראה לי פחות בעיה.
שם הקרן: Global X Robotics & Artificial Intelligence ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: BOTZ
שם הקרן: Global X Artificial Intelligence & Technology ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: AIQ
שם הקרן: ROBO Global Robotics & Automation Index ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: ROBO
שם הקרן: ARK Autonomous Technology & Robotics ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: ARKQ
שם הקרן: First Trust Nasdaq Artificial Intelligence & Robotics ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: ROBT
שם הקרן: Invesco AI and Next Gen Software ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: IGPT
הקרן ibit כשרה לכו"עשלום וברכה,
מישהו יודע היכן יש אפשרות להשקיע במטבע ביטקוין בכשרות?
לדעת העדה תוכל להשקיע בכולם, לדעת גלאט הון לא תוכל להשקיע באף אחד, ולדעת תשואה תתקשר אליהם ישירות.מישהו יכול לעשות לי סדר, איזה קרנות אמריקאיות מותר לקנות ואיזה לא.
משהו מאלה? (קרנות עוקבות AI) מותר?
בארץ לא נראה לי יש קרנות עוקבות SI כשרות, אבל בחו"ל זה נראה לי פחות בעיה.
שם הקרן: Global X Robotics & Artificial Intelligence ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: BOTZ
שם הקרן: Global X Artificial Intelligence & Technology ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: AIQ
שם הקרן: ROBO Global Robotics & Automation Index ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: ROBO
שם הקרן: ARK Autonomous Technology & Robotics ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: ARKQ
שם הקרן: First Trust Nasdaq Artificial Intelligence & Robotics ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: ROBT
שם הקרן: Invesco AI and Next Gen Software ETF
סימול הקרן במערכת המסחר: IGPT
לא נכון.הקרן ibit כשרה לכו"ע
איך אפשר לקבל את העדכונים החודשיים של גלאט הון ותשואה כהלכה?
בנוסף אשמח לדעת איך אפשר לקבל מידע עדכני בנוגע לקרנות נאמנות כשרות.
תודה רבה.לדעת העדה תוכל להשקיע בכולם, לדעת גלאט הון לא תוכל להשקיע באף אחד, ולדעת תשואה תתקשר אליהם ישירות.
על סמך מה אתה אומר את זה?לא נכון.
אולי כדי שקודם כל תבדוק אם בכלל צריך כשרותתודה רבה.
ישראליות אין כשרות? נכון?
@השקעות R הון , למה באתר שלך אין מידע ברור על קרנות חו"ל?
האתר שלך אדיר, אני נעזר בו רבות, אבל היום שחיפשתי על זה, לא מצאתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים