אשכול לבקשת דיסקים חדשים

• הוסף לסימניות
אסור להעלות לפורום דיסקים או שירים עם זכויות יוצרים, המעלה וכן הדורש, מסתכן בהשעייתו מהפורום.

• הוסף לסימניות
בכללי אני חושב שפורום פרוג נועד למקצוענים לא לאלו שחושבים שזה אתר מוזיקה פיראטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2118545:
בכללי אני חושב שפורום פרוג נועד למקצוענים לא לאלו שחושבים שזה אתר מוזיקה פיראטי
נכון...
בפורום איור מעלים ציורים של אנשים להורדה?
פורום מוזיקה אמור להיות באמת פורום של אנשי מקצוע שמעלים דברים לחוות דעת, ושאלות בנושא מוזיקה וסאונד.
אז איך הפורום הזה נעשה פורום שירים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת האשכול הזה צריך להראות למנהלי האתר או משהו...

• הוסף לסימניות
מי נכס מה נכס...
זה אשכול "מוזיקה וסאונד", אולי לא אמורים לקבל הרשאת כניסה לכאן לפני שעוברים מבחן זיהוי על סולמות מז'ור מינור לדוגמה, או משהו מינימלי אחר, כמו שיש בגרפיקה "מה זה RGB".
ואתה עוד מדבר "מה אכפת לכם" ושטויות כאלו, כשאני מבקש יעוץ מקצועי בנוגע למיקרופון שאני רוצה לקנות, תוך שעתיים אני צריך להקפיץ, כי בינתיים היו כל מיני שאלות של "למי יש שיר", "יצא דיסק חדש", והמקצוענים נכנסים רק בערב.
ובכלל הקטע הזה, מה זה לפרסם טלפונים של מוזיקאים, מה הם אשמים?
מי שרוצה להזמין אותם ימצא את המספר.
ולמה הם חייבים לענות לך על "שאלות מקצועיות"?

ואגב, תחום המקצוע שלך הוא: "סאונד ומוזיקה", או שזו העילה היחידה שמצאת ע"מ להירשם לפורום?

וחוץ מזה, לא ייזיק לך קצת כבוד למנהל הפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2119101:
מי נכס מה נכס...
זה אשכול "מוזיקה וסאונד", אולי לא אמורים לקבל הרשאת כניסה לכאן לפני שעוברים מבחן זיהוי על סולמות מז'ור מינור לדוגמה, או משהו מינימלי אחר, כמו שיש בגרפיקה "מה זה RGB".
ואתה עוד מדבר "מה אכפת לכם" ושטויות כאלו, כשאני מבקש יעוץ מקצועי בנוגע למיקרופון שאני רוצה לקנות, תוך שעתיים אני צריך להקפיץ, כי בינתיים היו כל מיני שאלות של "למי יש שיר", "יצא דיסק חדש", והמקצוענים נכנסים רק בערב.
ובכלל הקטע הזה, מה זה לפרסם טלפונים של מוזיקאים, מה הם אשמים?
מי שרוצה להזמין אותם ימצא את המספר.
ולמה הם חייבים לענות לך על "שאלות מקצועיות"?

ואגב, תחום המקצוע שלך הוא: "סאונד ומוזיקה", או שזו העילה היחידה שמצאת ע"מ להירשם לפורום?

וחוץ מזה, לא ייזיק לך קצת כבוד למנהל הפורום.
מסכים איתך בהכל, חוץ מ...
אני פתחתי אשכול שנקרא ''האלבום החדש של אברהם פריד יצא!!!''
ולפי הצילצולים שקיבלתי, לא היה נראה שהתעצבנו על זה...
אז קצת פרופורציות...
וגם לסינגלים לשירים, יש אשכול המיועד לכך.
ולהקפיץ תצטרך בכל מקרה בגלל פורום צילום ואיש את רעהו...
לא שאני חושב שהאשכול הזה של הדיסקים צריך להשאר, אבל כתבתי, פרופורציות וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e.ch;2119494:
אז קצת פרופורציות...

לא התכוונתי להקפיץ בשביל שאהיה ראשון, תוך שעה ההודעה שלי עברה למקום 14 (בלי 4 הנעוצים) כך שאני מסתכן שלא היו רואים אותה.
לגבי "יצא דיסק חדש" אולי אתה צודק, אבל כנראה שהצלצולים שקיבלת היו מאלה שהתייחסתי אליהם למעלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e.ch;2119494:
אז קצת פרופורציות...

לדעתי זה בהחלט בסדר לעדכן על יציאת אלבום חדש
בפורום של מוזיקה
בטח כאשר מדובר בזמר בקנה מידה שכזה.

האידיאל שאשכול כזה יתפתח גם לדיון על איכות השירים, המוזיקה, הסגנוו וכו'...

כך זה נעשה דיון של אנשים שעוסקים במוזיקה, ונהנים מיצירה משובחת חדשה

ולא ממשתמשים שלא עוסקים בתחום, ובמקום לבקש בקשות ב'איש את רעהו', מכניסים זאת תחת 'מוזיקה וסאונד' (אני יכול להבין אותם, זה נראה קצת טבעי לשים דברים של מוזיקה במוזיקה.. אבל לא נראה לי שזו מטרת הפורום שלנו..)

ולוואי ובאמת מדיונים כאלו (אך ברוח נעימה)
הפורום יעסוק יותר ויותר בדברים הקשורים ליצירה ודיון על מוזיקה
ולא על בקשות של מוזיקה גרידא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2119572:
לא התכוונתי להקפיץ בשביל שאהיה ראשון, תוך שעה ההודעה שלי עברה למקום 14 (בלי 4 הנעוצים) כך שאני מסתכן שלא היו רואים אותה.
לגבי "יצא דיסק חדש" אולי אתה צודק, אבל כנראה שהצלצולים שקיבלת היו מאלה שהתייחסתי אליהם למעלה...

למי התייחסת? לא הבנתי...
אם זה היה עקיצה, צר לי, לא הבנתי אותה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה