נכון...נכתב ע"י דודכהן;2118545:בכללי אני חושב שפורום פרוג נועד למקצוענים לא לאלו שחושבים שזה אתר מוזיקה פיראטי
מסכים איתך בהכל, חוץ מ...נכתב ע"י dLive;2119101:מי נכס מה נכס...
זה אשכול "מוזיקה וסאונד", אולי לא אמורים לקבל הרשאת כניסה לכאן לפני שעוברים מבחן זיהוי על סולמות מז'ור מינור לדוגמה, או משהו מינימלי אחר, כמו שיש בגרפיקה "מה זה RGB".
ואתה עוד מדבר "מה אכפת לכם" ושטויות כאלו, כשאני מבקש יעוץ מקצועי בנוגע למיקרופון שאני רוצה לקנות, תוך שעתיים אני צריך להקפיץ, כי בינתיים היו כל מיני שאלות של "למי יש שיר", "יצא דיסק חדש", והמקצוענים נכנסים רק בערב.
ובכלל הקטע הזה, מה זה לפרסם טלפונים של מוזיקאים, מה הם אשמים?
מי שרוצה להזמין אותם ימצא את המספר.
ולמה הם חייבים לענות לך על "שאלות מקצועיות"?
ואגב, תחום המקצוע שלך הוא: "סאונד ומוזיקה", או שזו העילה היחידה שמצאת ע"מ להירשם לפורום?
וחוץ מזה, לא ייזיק לך קצת כבוד למנהל הפורום.
נכתב ע"י e.ch;2119494:מסכים איתך בהכל, חוץ מ...
אני פתחתי אשכול שנקרא ''האלבום החדש של אברהם פריד יצא!!!''
ולפי הצילצולים שקיבלתי, לא היה נראה שהתעצבנו על זה...
אז קצת פרופורציות...
וגם לסינגלים לשירים, יש אשכול המיועד לכך.
ולהקפיץ תצטרך בכל מקרה בגלל פורום צילום ואיש את רעהו...
לא שאני חושב שהאשכול הזה של הדיסקים צריך להשאר, אבל כתבתי, פרופורציות וכו'...
נכתב ע"י e.ch;2119494:מסכים איתך בהכל, חוץ מ...
אני פתחתי אשכול שנקרא ''האלבום החדש של אברהם פריד יצא!!!''
ולפי הצילצולים שקיבלתי, לא היה נראה שהתעצבנו על זה...
אז קצת פרופורציות...
וגם לסינגלים לשירים, יש אשכול המיועד לכך.
ולהקפיץ תצטרך בכל מקרה בגלל פורום צילום ואיש את רעהו...
לא שאני חושב שהאשכול הזה של הדיסקים צריך להשאר, אבל כתבתי, פרופורציות וכו'...
נכתב ע"י dLive;2119572:לא התכוונתי להקפיץ בשביל שאהיה ראשון, תוך שעה ההודעה שלי עברה למקום 14 (בלי 4 הנעוצים) כך שאני מסתכן שלא היו רואים אותה.
לגבי "יצא דיסק חדש" אולי אתה צודק, אבל כנראה שהצלצולים שקיבלת היו מאלה שהתייחסתי אליהם למעלה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים