מידע שימושי אשכול לבקשת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
מחפשת סכין למטחנת בשר שמתחברת למיקסר של קנווד
תודה!!

מחפשת קערה לפוד של בראון הפסחי
ביום בדיקת חמץ הקערה עפה ממייבש הכלים דרך השיש לרצפה ונסדקה, הדבקנו עם דבק משוגע (מהסוג האיכותי) וב"ה נאטם, אבל לא הייתי סומכת על זה.
@חן שיין עדיין רלוונטי ?

מחפשת מוט של המעבד מזון- בוש- - החלק שבאמצע
החלק שעליו מתלבשים שאר החלקים כגון המקצף, הסכין ועוד

אם למשהי יש את החלק של הסכין של בלנדר יד מוט של חברת בראון אשמח מאוד יש לי מנוע ונאבד לי הסכין כשטבלתי את הכלים......

אני מחפש מטען של אסוס כזה-
75image_front21451.jpg
דחוף,
תודה רבה.

אני מעונינת בחלקים שמחברים את הגגון לעגלה בוגבו בי5

מחפשת בדחיפות חלק של מיקסר בוש של הקוצץ ירקות
שעליו מתלבשות הדיסקיות.
הוא נשבר לי.
למי שיש לתת, או לחלופין יודע היכן ניתן לרכוש במחיר מוזל.

תודה רבה!
@חושבת הלאה

יש לי למסור את כל החלקים בשמחה
תני פרטי התקשרות

מחפשת קערה של ההקצפה של מיקסר בוש
אם יש למשהי יעזור לי המון!!

מחפש חלק של ספה שאם זה פותחים את הספה
תודה
נ.ב. אשמח לקבל את האשכול של המסירה

מחפשת לקנות קערת לישה למיקסר בוש הישן, בגודל שמתאים ל-3 ק"ג קמח. ממתכת.
איפה ניתן להשיג בירושלים?
ומה אמור להיות המחיר?

מחפש חלק של ספה שאם זה פותחים את הספה
תודה
נ.ב. אשמח לקבל את האשכול של המסירה
התכונת לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה