אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י פריידי;2259906:
אפשר בבקשה את השיר
"הנני העני ממעש"
של יוסלה רוזנבלט
לא משנה איזה ביצוע
וגם של שרולי ורדיגר [מהדיסק אשירה ואזמרה]
תודה רבה

יש לי של ישראל ורדיגר, לא מצליחה להעלות
אם תרצי אשלח לך במייל.

לך א-לי זה כנראה המקצב ולא השיר
(דוקא את של יאיר גדסי ולא של זמרים אחרים)

אולי זה יעזור

לא המקור אבל בהחלט דומה [של יאיר גדסי].

קבצים מצורפים

• לך קלי - גדסי.mp3
    6.2 MB · צפיות: 78
אז ככה

כנראה שיש שירים שלא ניתן להעלות, אז אם זה עדיין רלוונטי אשמח לשלוח למייל.

אשמח אם משהו יוכל להוריד את ועל ידי עבדיך של קוורטין
בתודה מראש!

בבקשה

כנראה קרה משהו בין הזמן שאני ראיתי את הבקשה לזו שכעת מופיעה, אז הנה השיר החדש, בתקוה שלא תשנו תוך כדי דיבור לעוד שיר.

קבצים מצורפים

• 06 VEAL YDEY AVADECHA.mp3
    5.5 MB · צפיות: 104
מחפשת שיר

אני מחפשת את השיר שלמהס ניגון משהו כזה של יהודה גרין
תודה מראש

תודה רבה רבה . אבל אני צריכה את השיר של ההבדלה.

אני מחפשת זמן רב את הקטע "ומפני חטאינו" של יוסלה רוזנבלט
אשמח אם מישהו יוכל להוריד לי את זה /לשלוח לי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

השיר "דע לך בני" של שלמה כהן
יש למשהוא?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה