אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
אשמח מאד אם מישהו יוכל להעלות לי את השירים מהאלבום של חיים ישראל "אספתי רגעים"זה יעזור לי מאד מאד !!!
תודה רבה מראש!

בבקשה

נכתב ע"י צילי;2275468:
השיר "דע לך בני" של שלמה כהן
יש למשהוא?
תודה מראש

שיר מדהים

קבצים מצורפים

• שלמה כהן-דע לך בני.mp3
    3.9 MB · צפיות: 135
יש לי רק שיר אחד

נכתב ע"י שלוומי;2276792:
אשמח מאד אם מישהו יוכל להעלות לי את השירים מהאלבום של חיים ישראל "אספתי רגעים"זה יעזור לי מאד מאד !!!
תודה רבה מראש!

אספתי רגעים!

קבצים מצורפים

• חיים ישראל - אספתי רגעים.mp3
    8.8 MB · צפיות: 153
שלום וברכה
אני מחפש את ניגוני באבוב של ר' דוד ורדיגר ז"ל.
במקור מדובר על קלטת ישנה, אם כי שמסתבר שזה הומר ועובד גם בדיסק וכדו'.
אם יש למישהו אפשרות להעלות אשמח מאוד.
תודה רבה.

תודה רבה רבה לאזרח הפשוט! עזרת לי מאד!
יישר כח!

נכתב ע"י דאבל-קליק;2279429:
אשמח לקבל את השיר "צ'יריבים צ'יריבוים" של אוף שימחס :D

תודה

בבקשה ובשמחה רבה:)

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
אני צריך שירים של דוד ורדיגר
אם אפשר בגמבו מייל
תודה

יש שיר של ישי לפידות עם המילים "ילד טוב ירושלים, ילד טוב תל אביב..."
מישהו מכיר? יש למישהו?
תודה!

מה אני מבקש

אני צריך את השיר מה אני מבקש.... אלא שתהיו אוהבים זה את זה

דחוף לתכנית: שיר ישן של מרדכי בן דוד עם המילים: "בשצף קצף הסתרתי פני... ברגע קטן עזבתיך וברחמים גדולים אקבצך".
צריכה את זה דחוף!!
תודה רבה מראש

שיר

למיטב ידיעתי זה לא של ורדיגר אלא של אברומי פלאם
בבקשה ובהצלחה,

קבצים מצורפים

• 02-בשצף.MP3
    6.7 MB · צפיות: 147

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה