נכתב ע"י שלוומי;2435469:אם אפשר את פחד גבהים של ישי ריבו בלי השירים קול פעמונים ומקשה אחת זהב שכבר יש לי
תודה רבה מראש!
נכתב ע"י WWWE;2436152:מי שיכול להעלות את השיר נדמה לי מרדכי בן דוד -
התורה הקדושה התחנני בבקשה..
נכתב ע"י חיים דרומי;2436372:מי יכול לעזור לי ולשלוח לי את השיר אידישע מאמא של דודו פישר מאוד יעזור לי
תודה רבה
נכתב ע"י טיוטה;2435100:למישהו יש רק את המנגינה של השיר א'נשמה
מהדיסק 'כנשר' של משה גולדמאן
תודה רבה
ואמר ביום ההואנכתב ע"י חנייי;2436685:שובי נפשי הוא לא של מיאמי.
ואמר ביום ההוא אם את מתכוונת לשיר מאוד נוסטלגי,זה של פרחי טורונטו
ביקשתי את האלבום ללא שני השירים האלו כי אותם יש לינכתב ע"י WWWE;2436118:
פחד גבהים לא עולה לי.
נכתב ע"י דודגדול;2436764:ואמר ביום ההוא
נכתב ע"י חנייי;2436685:שובי נפשי הוא לא של מיאמי.
ואמר ביום ההוא אם את מתכוונת לשיר מאוד נוסטלגי,זה של פרחי טורונטו
נכתב ע"י ברוך הבא;2436833:יש דיסק ישן נוסטלגי נראה לי "אורות יהודים" יש למישהו? יש שם שיר עם הטרקטור? של אברהם פריד אולי?
נכתב ע"י עובדיה;2436912:בבקשה ובשמחה רבה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים