עזרה אשכול להשאלת ספרים

• הוסף לסימניות
למישהו יש את הספר החדש של חוי בר במודיעין עילית? מעוניין להחליף עם אדמה פראית של מ קינן

• הוסף לסימניות
אני יש לי את 'גם שם' של ברטלר...
בארגנטינה :p
הלואי והיה לי אפשרות לקנות ספרים בכזו קלות(ללכת לחנות ספרים ועוד להתלבט מה לקנות!)... בלי צורך לייבא. על הלוואת ספרים אני אפילו לא חולמת!

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הספרים המקוריים של הרב מ. להמן? (לפני העריכה של ח. פרידמן)
נא לכתוב אזור

• הוסף לסימניות
בספריות עירוניות במקומות לא חרדים יש להשיג

• הוסף לסימניות
מחפשת ללוות את הספר אדום-לבן של דבורי רנד וכן את הרים סביב לה של רחל פומרץ . ניתן בתמורה להשאלת ספרים שונים (גם חדשים).
כמו כן יש לי כמה ספרים של הרב ליהמן למי שהתענינה. במרכז ירושלים. (אזור בר אילן)

• הוסף לסימניות
את
כמו כן יש לי כמה ספרים של הרב ליהמן למי שהתענינה. במרכז ירושלים. (אזור בר אילן)
את יכולה לפרט? אשמח מאוד!
זה הספרים המקוריים? (כחול נדמה לי)

• הוסף לסימניות
מעונינת בלחיות וחצי במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
יש לי לחיות וחצי ואדום לבן להשאלה.
מחפשת ספרים חדשים להשאלה
מבני ברק

• הוסף לסימניות
את

את יכולה לפרט? אשמח מאוד!
זה הספרים המקוריים? (כחול נדמה לי)

אכן הספרים עם הכריכה הכחולה.
תשלחי לי בפרטי מס' טלפון ובל"נ אבדוק בבית ואעדכן אותך.

אין לאף אחת את "אדום-לבן" בירושלים???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה