נכתב ע"י המקצוען;n1920892:אני מחפש לקנות באזור הצפון/קריות דירה להשקעה עד 400,000 ש"ח.
נכתב ע"י efrat1;n1920966:ככה בדיוק מחפש אדם שהכסף חשוב לו!
אל תרוץ לצפון בשביל כל דירה, אבל אחרי בירורים יסודיים כן!
ואני מדגישה יסודיים, בחיים על תסמוך על המוכר/ המתווך!
מילה של מישהי שנפלה פעם עם דירה להשקעה...![]()
נכתב ע"י א מוטי;n5074802:מנסיון היה לי דירה בקריות ולא ראיתי רווחים מזה לא קל להשכיר שמה והשוכרים לא תמיד משלמים ולפנות אותם עולה הרבה כסף לא בחינם הדירות שמה זולות
נכתב ע"י א מוטי;n5074802:מנסיון היה לי דירה בקריות ולא ראיתי רווחים מזה לא קל להשכיר שמה והשוכרים לא תמיד משלמים ולפנות אותם עולה הרבה כסף לא בחינם הדירות שמה זולות
נכתב ע"י תמי ק;n1922749:הזריז נשכר-משכיר
כמובן גמני בעד!
אני משכירה דירה בירושלים ברח' סורוצקין לזוג (אפשרי פלוס)
מרווחת מאד - 35 מטר
מרוהטת קומפלט בריהוט חדיש ואיכותי - ארונות ספרים, מיטות ח. שינה, מטבח, מקרר, גז, מ. כביסה,
עם אמבטיה - לא מקלחת!
נעימה ומיוחדת מאד
ב-3400 בלבד
פינוי מידי
נכתב ע"י דניאלה פריד;n5095973:דירה בירושלים בבית ישראל לחגים ושבתות לזו"צ עם תינוק יפה חדשה וממוזגת פנוי לסוכות (עם מרפסת) וכן ליו"כ ושמח"ת מיקום מרכזי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים