אשכול מכירה/ השכרה של דירות

מצב
הנושא נעול.
מחפשת באזור בן זכאי בבני ברק,
2.5 חדרים במחיר זול

דרושה דירת 4 חדרים לקניה.
בבית שמש אזור הקריה / יפה נוף / הרצוג / בעלז
ללא תיווך.
נא להשאיר הודעה בפרטי.
תזכו למצוות.

דחוף!!!!
מחפשים יחידה או דירה להשכרה ברמת בית שמש ג' עד 2500 ש"ח
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למכירה
בפרדס כץ, נורדאו,צדדי ושקט,קומה ג' 5 חדרים חזית
110 מ"ר דופלקס, משופצת ברמה גבוהה
אופציה ליחידה.
1,650,000

053-3139994

להשכרה
יחידת דיור לזוג צעיר - חדשה מהניילון!!!
מרוהטת וממוזגת קומה 1 בניין חדש

בבני ברק באיזור עזרא / חזו"א

0504155420

להשכרה בקרית הרצוג

יח"ד 2 חדרי שינה
מרווחת וממוזגת
במיקום מרכזי
אפשרות לריהוט מלא/חלקי
+ גנרטור

לפרטים
0527686124

נכתב ע"י המקצוען;n1920892:
אני מחפש לקנות באזור הצפון/קריות דירה להשקעה עד 400,000 ש"ח.

מנסיון היה לי דירה בקריות ולא ראיתי רווחים מזה לא קל להשכיר שמה והשוכרים לא תמיד משלמים ולפנות אותם עולה הרבה כסף לא בחינם הדירות שמה זולות

נכתב ע"י efrat1;n1920966:
ככה בדיוק מחפש אדם שהכסף חשוב לו!
אל תרוץ לצפון בשביל כל דירה, אבל אחרי בירורים יסודיים כן!
ואני מדגישה יסודיים, בחיים על תסמוך על המוכר/ המתווך!

מילה של מישהי שנפלה פעם עם דירה להשקעה...:(

מהניסיון שלי כמה שתבדוק לא תוכל להגיע למידע הנכון מלסתובב בעיר ולשאול כמה זקנים או לחילופין כמה מתווכים אינטרסנטים היא אפשר לדעת את האמת והבדיקה הנכונה לדעתי זה רק לקחת מתווך אמין אמין אמין ולסמוך עליו פשוט לברר יותר על המתווך מאשר על הדירה מנסיון

נכתב ע"י א מוטי;n5074802:
מנסיון היה לי דירה בקריות ולא ראיתי רווחים מזה לא קל להשכיר שמה והשוכרים לא תמיד משלמים ולפנות אותם עולה הרבה כסף לא בחינם הדירות שמה זולות

ברוך הבא לפורום!
רק כשאתה מצטט מישהו, שים לב לתאריך התגובה שלו...

:)

בס"ד

כזכור...
אנו מחפשים דירת 2.5-3 חדרים באשדוד
לזוג צעיר- לקנייה
בין 900,000 ל-1,000,000 ש"ח גג
הצעות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

...

[h=2]דרושה: יח"ד להשכרה בגבעת זאב[/h]
עדיף בגבעת זאב הישנה
עדיפות למרוהטת.
לכניסה בסוף תשרי/תחילת חשון
עד אזור ה-2500 ש"ח.

052-7179117

דרושה דירת 3 חדרים להשכרה לתקופה של כחצי שנה בבני ברק באזור סוקולוב- הרב שך.
תודה רבה!!
053-3141235

נכתב ע"י א מוטי;n5074802:

היה לנו כמה דירות בקריות, והכל הושכר מהר מאד, נמכר מהר , ותשואה מאד יפה! צריך לשים לב למשכירים טובים. ובעז"ה יהיה בסדר...
סתם חבל להגיד שלא שווה.. כי ב400,000 שח עדיף לקנות שם מאשר לשרוף את הכסף.. ובמיוחד שיש עליית מחירים.. חבל על הזמן...
בהצלחה.
- יש לי המלצה למתווך מעולה באזור הזה, אמין ונחמד מאד, עשינו איתו כמה קניות של דירות והוא שולט באזור!
אם זה רלוונטי אשיג את המספר..

נכתב ע"י תמי ק;n1922749:
הזריז נשכר-משכיר
כמובן גמני בעד!
אני משכירה דירה בירושלים ברח' סורוצקין לזוג (אפשרי פלוס)
מרווחת מאד - 35 מטר
מרוהטת קומפלט בריהוט חדיש ואיכותי - ארונות ספרים, מיטות ח. שינה, מטבח, מקרר, גז, מ. כביסה,
עם אמבטיה - לא מקלחת!
נעימה ומיוחדת מאד
ב-3400 בלבד
פינוי מידי

עדיין מרלוונטי? יש מצב לשכור רק לר"ה?

יחידת דיור לראש השנה
במרכז בני ברק - איזור עזרא-נחמיה

עבור חברים:
מחפשים דירה לקניה בבני ברק באיזור בן זכאי ראבד יהודה הנשיא רח' ירושלים והאיזור. (איזור ישיבת פונוביז והסביבה)
4 חדרים (85-90 מ"ר) עד 2 מליון בערך.

תודה רבה. ניתן לפנות באישי.

להשכרה יחידה בקרית הרצוג
רחוב יגאל אלון
קומה ראשונה
יחידה מושקעת, מטופחת, שמורה חדשה, ממזוגת, מרוהטת, מטופחת.
גנרטור + דוד שמש
2500 כולל ארנונה
0527677117

דירה בירושלים בבית ישראל לחגים ושבתות לזו"צ עם תינוק יפה חדשה וממוזגת פנוי לסוכות (עם מרפסת) וכן ליו"כ ושמח"ת מיקום מרכזי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י דניאלה פריד;n5095973:
דירה בירושלים בבית ישראל לחגים ושבתות לזו"צ עם תינוק יפה חדשה וממוזגת פנוי לסוכות (עם מרפסת) וכן ליו"כ ושמח"ת מיקום מרכזי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

משכירים את הדירה רק לזו"צ עם תינוק יפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה