אשכול מסירות חפצים ומזון לפני פסח

מצב
הנושא נעול.
למסירה בבני ברק, נורות הברגה דקה
IMG_3464.JPG

למסירה קפסולות של קפה של חברת עילית חדש באריזה (לא מתאים לנו הגודל למכונה)
באשדוד 05276-45044

למסירה באיזור המרכז
שרשרת.JPG

הקפצה

בטוח?
את כל החלקים האלו בדיוק יש לי . זה אומר שזה אותו מיקסר.
רק הכיפה חסרה :(

גם לי יש כיסוי ספה דו מושבית למסירה

עגלת מיקה 4 בצבע סגול במצב טוב (ריפוד כחדש)אמבטיה+טיולון .
ברמת בית שמש א'. עכשיו מקופלת בחניה, כל הרוצה יבוא ויטול.

למסירה בבני ברק ספרי בישול
מפעל הפורמטיםIMG_1132.jpg
מפעל הפורמטיםIMG_1133.jpg
מפעל הפורמטיםIMG_1134.jpg

בקשה אחת!

מכל אלו המתעניינים בחפצים למסירה או לקניה
בבקשה תהיו רציניים!!
אם החלטתם שאתם מעוניינים לבוא לקחת או לקנות
תעשו זאת!

(גם אני הייתי רוצה הרבה דברים רק שאני יודעת שאני לא נגישה מספיק
ומוותרת מראש)

למסירה - נעלי שבת לבנים של פמילי-שוז, מהליין של העור שלהם (לא אלו ב-50 ש"ח)
מידה 26
במצב מצוין!
יש צורך בתיקון פשוט וזול אצל סנדלר - לתפור את הסקוטש שמעט נפרם (ראו בתמונה)
בבני ברק
צפה בקובץ המצורף 339322 צפה בקובץ המצורף 339323 צפה בקובץ המצורף 339324
למסירה בבני ברק, וילון, מתאים לחדר ילדים, כנף אחד פסים כנף אחד שמנת, עם רינגיםצפה בקובץ המצורף 339415

סטאזרית ומיכל, האם עוד רלוונטי?
בנוסף, @חוצניקית , מעונינת במצעים למיטת תינוק, אשמח למיקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה