אשכול מסירות חפצים ומזון לפני פסח

מצב
הנושא נעול.
למסירה חינם קופסא כמעט מלאה של תה נמס בטעם לימון
השתמשנו בערך ב-2 כפות ולא אהבנו את הטעם

בבית שמש
IMG_3462.jpg

יש אגודה שאוספת מוצרים ללא גלוטן מפסח, מישהו יודע מה המספר או איפה אוספים בירושלים?
נשארו לנו עוגיות מפסח, קופסאות סגורות.

ראיתי ברשת:

צליאק בקהילה-משפחת גרוסברד ירושלים.

0775020788
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פורסם בשכונת נווה יעקב בירושלים בשיתוף צליאק בקהילה עם קופת השכונה המקומית:

קבצים מצורפים

• צליאק.pdf
    KB 219.3 · צפיות: 42
יש אגודה שאוספת מוצרים ללא גלוטן מפסח, מישהו יודע מה המספר או איפה אוספים בירושלים?
נשארו לנו עוגיות מפסח, קופסאות סגורות.

בדיוק פרסמו השבוע ביתד החינמי של יום ג':
לברור סניפים ברחבי הארץ 025324726
בית שמש: 029916066

למסירה -

סט של 2 תבניות פורצלן בצבע ירוק זית קוטר 20 ס''מ, מתאים לתנור ומיקרוגל. (זה הוטבל, אבל לא היה בשימוש אף פעם)

בירושלים, נוה יעקב. אין אפשרות להעביר
333.jpg
3331.jpg

למסירה -

כלי של טאפוורור, נראה לי משמש לקישוט עוגות או משהו בסגנון. חדש לחלוטין.
בירושלים נוה יעקב. אין אפשרות להעביר

קבצים מצורפים

• 222.jpg
    222.jpg
    KB 300.3 · צפיות: 134
יש לי הרבה בגדים לבנות חלקם במצב מצוין ממש
למי להעביר?
לא בא לי יד חדווה,
אלו בגדים יקרים שעלו הרבה כסף, עדיף לי להעביר בצורה ממוקדת יותר שאדע שלא סתם זרוק באיזה שקית או מחסן.
ו - בבני ברק.

יש לי הרבה בגדים לבנות חלקם במצב מצוין ממש
למי להעביר?
לא בא לי יד חדווה,
אלו בגדים יקרים שעלו הרבה כסף, עדיף לי להעביר בצורה ממוקדת יותר שאדע שלא סתם זרוק באיזה שקית או מחסן.
ו - בבני ברק.
איזה מידות?

אני צריכה לבדוק מדויק מידות
כיום הן בנות 16 15
מדובר על בגדים מהשנתיים האחרונות

אשמח למסור
יש כמה שקיות, תשאירי לי טלפון באישי
גם אני בני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה