- הוסף לסימניות
למסירה חינם קופסא כמעט מלאה של תה נמס בטעם לימון
השתמשנו בערך ב-2 כפות ולא אהבנו את הטעם
בבית שמש
השתמשנו בערך ב-2 כפות ולא אהבנו את הטעם
בבית שמש
יש אגודה שאוספת מוצרים ללא גלוטן מפסח, מישהו יודע מה המספר או איפה אוספים בירושלים?
נשארו לנו עוגיות מפסח, קופסאות סגורות.
יש אגודה שאוספת מוצרים ללא גלוטן מפסח, מישהו יודע מה המספר או איפה אוספים בירושלים?
כןרלונטי?
איזה מידות?יש לי הרבה בגדים לבנות חלקם במצב מצוין ממש
למי להעביר?
לא בא לי יד חדווה,
אלו בגדים יקרים שעלו הרבה כסף, עדיף לי להעביר בצורה ממוקדת יותר שאדע שלא סתם זרוק באיזה שקית או מחסן.
ו - בבני ברק.
אני ישמח לקבל.איפה בירושלים?יש אגודה שאוספת מוצרים ללא גלוטן מפסח, מישהו יודע מה המספר או איפה אוספים בירושלים?
רלוונטי הלבן?למסירה אגרטלי חרסינה, בצבע לבן ובצבע ירוק תפוחצפה בקובץ המצורף 339173 צפה בקובץ המצורף 339174 - חדש.
גובה כ-30 ס"מ.
באשדוד.
הקודמת זוכה.
רלוונטי הלבן?
ב"ה נמסר.למסירה נעלי וולדלאופר באשדוד
במצב מצויין ממש
מידה 38-39
צפה בקובץ המצורף 340945 צפה בקובץ המצורף 340946 צפה בקובץ המצורף 340947
נמסר.למסירה מושב לכסא של ד"ר גב,
מעץ.
אשדוד.
אני צריכה לבדוק מדויק מידות
כיום הן בנות 16 15
מדובר על בגדים מהשנתיים האחרונות
מה בערך הגדלים ואיפה?למסירה שאריות של דשא סינטטי בגדלים שונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //