מקצב אשכול מקצבים

אחרי כשבוע של פעילות, 200 נרשמים ואלפי צפיות
"המנגן" מקבל פנים חדשות!
מוזמנים להצטרף לקהילת המנגנים שלנו!

מקצב פריילאך שבניתי לקורג, בינתיים לא היה לי כח להתקשקש עם פתיחים וכו' אז יש בעיקר ווריאציות ופילים(במקור עם סט תופים שונה). אשמח לחוות דעתכם, מוזיקאים ונגנים למיניהם. כמובן מי שרוצה להשתמש אז בשמחה! (אל תהססו לקטול אותי אם צריך אני מחפש ביקורות נוקבות! כאילו: יותר מדי אפקט/אפקטים לא נכונים/ בחירת צלילים, ה-כ-ל, אז יאללה תכייפו! :p )

קבצים מצורפים

• New Compressed (zipped) Folder.zip
    KB 25.7 · צפיות: 181
מקצב פריילאך שבניתי לקורג, בינתיים לא היה לי כח להתקשקש עם פתיחים וכו' אז יש בעיקר ווריאציות ופילים(במקור עם סט תופים שונה). אשמח לחוות דעתכם, מוזיקאים ונגנים למיניהם. כמובן מי שרוצה להשתמש אז בשמחה! (אל תהססו לקטול אותי אם צריך אני מחפש ביקורות נוקבות! כאילו: יותר מדי אפקט/אפקטים לא נכונים/ בחירת צלילים, ה-כ-ל, אז יאללה תכייפו! :p )
זה הפיל לי את האורגן(תקע אתו) יש לי פי אי 4

אופס... אין לי מושג למה (גם אני עם פי אי 4) חילצת את התקייה אני מקווה?
בדקתי עכשיו, העליתי את זה עוד פעם לאורגן ועבד מצוין :( תעדכן אם הסתדר לך
עבד

יש למישהו מקצב שקט לימאהה 950 של 3\3?

צריך ל"קה אכסוף"...

תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה