מקצב אשכול מקצבים

אני לא ליד האורגן בשביל להגיד לך בטוח, נראה לי שהרוב לא.
תוכל בבקשה להעלות הקלטה מהאורגן עצמו אם אפשר וידאו אז יותר טוב.. של הגיטרה החשמלית כולל מה שיש בפיץ' ובכפתורי השליטה מעליו וכל זה?

נערך לאחרונה ב:
תוכל בבקשה להעלות הקלטה מהאורגן עצמו אם אפשר וידאו אז יותר טוב.. של הגיטרה החשמלית כולל מה שיש בפיץ' ובכפתורי השליטה מעליו וכל זה?
בבקשה
אם ממש דחוף לך וידאו - אתאמץ...

קבצים מצורפים

• Take2.mp3
    5.3 MB · צפיות: 161
מה אתה אומר על ה'רוק', אהבת? לא אהבת?
מבחינת הליווי אהבתי
צריך לשים שם תופים יותר אמיתיים...
תגיד הגיטרה קלאסית ששלחת בהקלטה הסולו והליווי זה גם דגימה???

מבחינת הליווי אהבתי
צרחך לשים שם תופים יותר אמיתיים...
תגיד הגיטרה קלאסית ששלחת בהקלטה הסולו והליווי זה גם דגימה???
1. שמעת את הרוק הישראלי, שם זה עם מערכת אמיתית.
2. שמעת מה שהעליתי מקודם? Take1? יש שם פתיח של 'כיצד מרקדים' עם הדגימה של התופים אמיתיים, לזה אתה מתכוון?
3.הגיטרה הזאת דגומה מ'גנוס'

1. שמעת את הרוק הישראלי, שם זה עם מערכת אמיתית.
2. שמעת מה שהעליתי מקודם? Take1? יש שם פתיח של 'כיצד מרקדים' עם הדגימה של התופים אמיתיים, לזה אתה מתכוון?
3.הגיטרה הזאת דגומה מ'גנוס'
כן שמעתי עכשיו שוב זה נשמע טוב התופים

הקלטתי בקטנה פריילך ורוק סגנון ליטאי ואמריקאי (באירועים אני בפרט מנגן באלסיס)
יש כמה פתיחים מעודכנים.
בהנאה!

יפה מאוד,
גם באלסיס הוא החליף את כל הדגימות בתיקיה הישנה וזה נשמע פצצה ברמה הזויה.
אם שמת לב כל המוטיף דגום מחדש,
אני שיגעתי אותו וגם הבאתי לו את המוטיף כדי שידגום...;)

יפה מאוד,
גם באלסיס הוא החליף את כל הדגימות בתיקיה הישנה וזה נשמע פצצה ברמה הזויה.
אם שמת לב כל המוטיף דגום מחדש,
אני שיגעתי אותו וגם הבאתי לו את המוטיף כדי שידגום...;)
הגיטרה חשמלית פשוט שיגעון!!!
יותר טוב משל עדי אפילו..

שפיץ דוגם את הכלים שלו לבד?
אם אני לא טועה, הגיטרה הזאת נדגמה ע''י בערקא.....
האם אני צודק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה