מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
ברצוני לכתוב מאמר,
בנושא חידוש אקסלובי לבית, עיצוב פנים, וכדומה,
דא עקא שאיני יודע תחת איזה קטגוריה לכתוב,
היות ואין אופציה של עיצוב פנים ואדריכלות,

משתמשת שרשום כבר חודשיים בערך ועדיין מופיע :( (לא אני)
1634463311517.png

האם כשאני פותח הודעה פרטית ולאחר מכן עוזב אותה
האם המשתתפים האחרים רואים מי פתח ?

ההודעות באיש את רעהו לא נספרות במונה (אלא רק הודעות בפורומים מקצועיים).
אבל כן נחשבות לחכמת.

כאן תוכלו לספור כמה באמת הודעות כתבתם:

ניסיתי כמה פעמים כבר להצטרף לפורום מוזיקה ולא אישרו לי למרות שאני מוזיקאי (עוסק בסאונד והפקות אולפן וקלידן)
מה הסיבה לכך?

שלום וברכה!
אני חדשה ואשמח לדעת
איך מצטטים הודעה שיראו מי שלח אותה עם החץ שאפשר להגיע אליה?

שלום וברכה!
אני חדשה ואשמח לדעת
איך מצטטים הודעה שיראו מי שלח אותה עם החץ שאפשר להגיע אליה?
בכל הודעה בפורום שיש לך הרשאות להגיב יש כפתור "צטט הודעה"
1634623440754.png

אפשר גם לסמן רק חלק מהמילים ונפתח פופ אפ עם אפשרות ציטוט

1634623481253.png

לכתוב בגוגל
קוד:
Site:prog.co.il
ואז את מילות החיפוש.
נראה לי שצריך להוסיף רווח אחרי ההעתקה
- טיפ לחיפוש מורחב בתוך האתר: להקליד בגוגל
site:prog.co.il
+ רווח, ואז להקליד את נושא החיפוש. (אפשר כמובן להיעזר גם בחיפוש הפנימי של האתר)

יש משתמשים שיש להם בפרופיל
תגית אדום עם נקודה לבנה קטנה באמצע
מה זה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה