דירה בבית שמש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,101
יש כאן מישהו עם חשבון בibi משום מה זה כל הזמן מתנתק לי
בשעות מאוחרות של הלילהיש כאן מישהו עם חשבון בibi משום מה זה כל הזמן מתנתק לי
לאמישו יודע ב ibi האם יש עמלה על פקודת לימיט שלא בוצעה.
לא הבנתיואם יש מוכר העמלת קניה היא רגילה?
עובד לי רגיליש כאן מישהו עם חשבון בibi משום מה זה כל הזמן מתנתק לי
עובד לי רגיללי זה כותב ככה
נראה שיש לנו כמה בעיות פנימיות. אנא נסה שוב על ידי לחיצה על נסה שוב או רענן את האפליקציה. מזהה שגיאה: 1c4bc39453c4490aa837265ceb7d437e
השאלה שלי לא היתה ברורהלא
לא הבנתי
אם יש מוכר אז קנית את זה ויש עמלה
עמלה רגילההשאלה שלי לא היתה ברורה
התכונתי לשאול במקרה של הוראת לימיט ובפועל בוצעה קניה במחיר שהצעתי האם יש עמלה קניה רגילה ? או עמלת מיוחדת כי זה היה בלימיט?
מה אני עושה לא נותן לי להיכנס לחשבון ואני רוצה לבטל פקודהעמלה רגילה
לא יודעמה אני עושה לא נותן לי להיכנס לחשבון ואני רוצה לבטל פקודה
מריח לי שזה קשור לפרטיות של הסינוןלא יודע
תנסה בשירות לקוחות בבוקר או תנסה להיכנס יותר מאוחר
אני מצליח להכנס לחשבון שלי רגיל
גם בנטפרי זה עובד לימריח לי שזה קשור לפרטיות של הסינון
יש לך נטפרי?
כל הכבוד על הנטפרי מוזר עדיין עושה לי בעיותגם בנטפרי זה עובד לי
1. הרגולטור על הכסף.שאלה : למה הציבור פה נגד אינטקטיב ישראל(לא ברוקס) הם מציעים עמלת קניה ומכירה זולים מהאחרים
הם מינמום 2.5 דולר. אחרים 7.5 דולר .
וגם בהמרת מט"ח הם לוקחים 10 ש"ח עד 500,000 ש"ח. האחרים לוקחים עמלה של 0.7 אחוז מהשער הרציף
@השקעות R הון @מקצועי בלבד @ה. שלמה
ועוד רבים וטובים.
כמובן שהפער הוא כפול כי זה גם בקניה וגם במכירה
וכן בהמרת המט"ח .
רוב הסוחרים סוחרים בדולרים. (או שלא)
1. זה לא כמו אינטרקטיב ברוקס?1. הרגולטור על הכסף.
2. בד"כ מעדיפים בשקלים.
בדולרים IB יותר הגיוני
ממש לא.1. זה לא כמו אינטרקטיב ברוקס?
זה בדיוק הם. אבל עם מתווך קפריסאי.1. זה לא כמו אינטרקטיב ברוקס?
הם לא מאפשרים לאמריקאים, כך שזה לא רלוונטי.2. אתה מתכון שקונים בד"כ בשקלים? א"כ אתה מסכים שמי שסוחר רק בדולרים (אזרח אמריקאי) עדיף לו אינטרקטיב
בבקשה, מחמם את הלב.וזה הזדמנות להודות לך על כל התשובות והמאמרים.
באמת הם לא מאשרים למי שאמריקאי. טוב תודה חסכת לי לרדוף אחריהםזה בדיוק הם. אבל עם מתווך קפריסאי.
הם לא מאפשרים לאמריקאים, כך שזה לא רלוונטי.
בבקשה, מחמם את הלב.
rhon.co.il
"אנחנו ננפיק 3 קרנות סל על מדדי אגח, 2 על מדדי מניות ואחת על סחורות"
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בכל מקרה אין מסחר היום.צפה בקובץ המצורף 2193942
המערכת של אלטשולר נמצאת בעדכון, למישהו יש מידע על צפי חזרה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים