- הוסף לסימניות
- #1,301
איפה יש את הרשימה של הקרנות הכשרות של העדה החרדית ושל תשואה כהלכה?וגם CSPX בכשרות בד"ץ העדה החרדית
איפה יש את הרשימה של הקרנות הכשרות של העדה החרדית ושל תשואה כהלכה?וגם CSPX בכשרות בד"ץ העדה החרדית
זה קרנות אמריקאיותאיך יודעים אם זאת קרן אירית או אמריקאית?
התכוונתי לשאול איך בודקים בקרנות אחרות?זה קרנות אמריקאיות
יש שם הסבר - תלוי בהיקף הפעילותמישהו יכול להסביר מה ההבדל בין שתי מסלולי העמלות באינטראקטיב?
מה עדיף בדרך כלל ?
אני רואה שיש מסלול קבוע ומסלול מדורג.
אני גם לא הצלחתי לצאת ברור.יש שם הסבר - תלוי בהיקף הפעילות
מעודכן מהיוםיש את הרשימה שכבוד הרב זל'ץ הכין תודה .
רק רציתי לשאול למתי זה מעודכן?
שמעתי שצימצמו בחלק מהחברות כשרות
אני יודע שיש שם הסבר אבל אני רוצה לשמוע ממישהו שהתנסה בזה.יש שם הסבר - תלוי בהיקף הפעילות
לא מתייחס לשכבות,שאלה
כשמופיע לי שינו מעלות באתר האם הוא מתייחס לשקלול של השכבות או רק ביחס לשכבה הראשונה
לא מתייחס לשכבות, מחשב כמה הכנסת סה"כ/מה שיש היום בחשבון, ואת הפער הוא מראה לך כ"שינוי מעלות".
לא הבנתי . מאיזה עלות מצרף צילוםלא מתייחס לשכבות,
מחשב כמה הכנסת סה"כ/מה שיש היום בחשבון, ואת הפער הוא מראה לך כ"שינוי מעלות".
בחו"ל בתי ההשקעות הגדולים (שוואב וכו') עם 0 עמלות. ממומלץ מאד לאמריקאים לפתוח חשבון שם.בחו"ל יש אחרים עם עמלות זולות ואפשרויות השקעה נרחבות יותר,
האא,לא הבנתי . מאיזה עלות מצרף צילום
כל השכבות.שאלה
כשמופיע לי שינו מעלות באתר האם הוא מתייחס לשקלול של השכבות או רק ביחס לשכבה הראשונה
כלומר ממוצע?!כל השכבות.
אשמח לקישור ומתאים גם למי שלא מבין אנגלית?בחו"ל בתי ההשקעות הגדולים (שוואב וכו') עם 0 עמלות. ממומלץ מאד לאמריקאים לפתוח חשבון שם.
1.https://www.schwab.com/client-homeאשמח לקישור ומתאים גם למי שלא מבין אנגלית?
אשמח לקישור ומתאים גם למי שלא מבין אנגלית?
www.money-out.com
rhon.co.il
"אנחנו ננפיק 3 קרנות סל על מדדי אגח, 2 על מדדי מניות ואחת על סחורות"
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בכל מקרה אין מסחר היום.צפה בקובץ המצורף 2193942
המערכת של אלטשולר נמצאת בעדכון, למישהו יש מידע על צפי חזרה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים