להשראה אשכול ענווים.

אם דודו פישר יחליט להיות שיפוצניק יש לי שם בשבילו
"דודו בום"

אם דודו פישר יחליט להיות שיפוצניק יש לי שם בשבילו
"דודו בום"
הוא לא צריך צריך להיות שיפוצניק בשביל זה הוא יכול פשוט להוציא דיסק טראנסים לא נעים לאוזן כרוח התקופה ולקרוא לזה כך.

ניק מעצבן:
(ונא לא לקחת אישי, לא התכוונתי לאף אחד...;))

נוד-ניק!!
כבר עלתה כאן ההברקה הזו...

(עכשיו אני יוצאת נוד-ניק-ית?
אבל קורה, ראשים גדולים חושבים דומה)

שם לחנות נעלים:
"נעול עליך..."

בעקבות פרשיית העוקץ בחברת טיסות לאומן ידידי המוכשר השחיז לחצני מקלדת והצית גיצי
תודה ל @קודקוד
1. מִי יִשָּׁלֵם. וּמִי יֵעָקֵץ!

2. נוסע לרבינו?
לא!
לא?
אתה מוציא מראש השנה את כול העוקץ!

למאחרים לבוא לאומן:
ס סל סלח סלח לי
אתה לא באומן?

שמעתי ממשהו איחול לרווקות לר"ה:
כתובה וחתונה טובה!

נערך לאחרונה ב:
כבר עלתה כאן ההברקה הזו...

(עכשיו אני יוצאת נוד-ניק-ית?
אבל קורה, ראשים גדולים חושבים דומה)
מדהים
אבל יש פה בלי סוף דברים שחשבתי עליהם
חשבתי שאני בלעדית:(

נק-ניק
כדי שהארוחות לא יהיו עול תוך כדי גלישה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה