להשראה אשכול ענווים.

פרסומת לרשת חנויות חרדית... (הזכויות שמורות!)

היה היתה משפחה אמידה,
שגרו בבקתה קטנה ונחמדה.

ולידה היתה גינה,
ובה פרה וכמובן גבינה...

והם חיו בעושר ובאושר,
עד...

אושר עד.

פרסומת לרשת חנויות חרדית... (הזכויות שמורות!)

היה היתה משפחה אמידה,
שגרו בבקתה קטנה ונחמדה.

ולידה היתה גינה,
ובה פרה וכמובן גבינה...

והם חיו בעושר ובאושר,
עד...

אושר עד.
זה נראה כמו תעמולת נגד, המבליטה את העבר הטוב (אושר ועושר) עד הסוף הרע (אושר עד) לא הכי משכנע....

חברה לייצור תמרורים בבעלות חרדית:
'עמודי הוראה'

באוירת החום, יש איזשהוא חומר שמפזרים על העננים בשנים שחונות נדמה לי שקוראים לו 'יודיד הכסף' משהו כזה, הייתי משנה את שם אינסטנט הגשם הזה ל'אבקת רוטב מטריות'...

נערך לאחרונה ב:
למכירה של מוצרים יד שניה "רק שניה" כמו רק רגע. ברור?
"רק רגע, אל תקני קודם נקפוץ לרק שניה אם יש משהו משתלם"

למכירה של מוצרים יד שניה "רק שניה" כמו רק רגע. ברור?
"רק רגע, אל תקני קודם נקפוץ לרק שניה אם יש משהו משתלם"
אני מכירה מכירה של יד שניה שקוראים להם "רק שניה"
אבל לא נראה לי שהם מפרסמים יותר מדי,
בטח שאין להם תקציב לקופי רייטר

מקדמת בברכה את שעון החורף שעוד לא כאן:
יפה שעה אחת קודם!
גילוי נאות----
סליחה!
לא שמתי לב שלא ציינתי שזו לא הברקה שלי!
אלא משהו ששמעתי לפני שנים.
עם קבלת התודות ושימת לב שזה הושמט
הרגשתי ממש שקרנית (בלי כוונה:(

קו ההתחלה של מסלול מרוצים:
פספורט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה