להשראה אשכול ענווים.

ועד״ז אולי אסור להמציא סיפורים בשבת משום תופר

אוי לא הייתה כוונתי לפתוח פה אשכול בדיחות על שבת
זו רק הייתה פל(י)טה של שבת

אוי לא הייתה כוונתי לפתוח פה אשכול בדיחות על שבת
זו רק הייתה פל(י)טה של שבת

פליטות לא קורות סתם: כבולעו כך פולטו.

מה זה הספיק להתחמם שיד סולדת בו?
אני לא מנהל, רק צופה מהצד ונהנה לפעמים מהאשכול. אבל נראה לי שיש פה סטייה רצינית ממטרת האשכול והוא נהפך לשרשור בדיחות (???) אינסופי ותפל.
במחילה מכבודכם!

אני לא מנהל, רק צופה מהצד ונהנה לפעמים מהאשכול. אבל נראה לי שיש פה סטייה רצינית ממטרת האשכול והוא נהפך לשרשור בדיחות (???) אינסופי ותפל.
במחילה מכבודכם!
צודק. תודה על שימת הלב. (כבר לא יכול למחוק, אבל אשתדל לשים לב להבא)

צודק זה מה שכתבתי שלא זאת הייתה הכוונה

נשתדל מעתה ללכת רק על השארפים החזקים ביותר:ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:
במחילה מכבודכם!
עכשיו תורי...
מי שמסיט את האשכול עובר על סוחט?

זהו אפשר להמשיך לשגרה

במחילה מכבודכם!
טוב שאתה מעורר...
קוקוריקו
1651745759732.png

פרסומת למגשים:
אין שולחן ערוך בלי נושא כלים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה