כשעושים עסקה כזאתאז מה עדיף לבחור
דירת 3 חד' עם נוף לאגם בקומה גבוהה
או דירת 5 חדרים עם היזק ראיה ובקומה פחות גבוהה
(ב3 חדרים נקח הרבה פחות משכנתא)
אין מרפסת סוכה,תכלס שייך יהיה להתאגד שם כחרדים ולגור שם? דווקא במייל של הגרלה 1870 רוב הבניינים הם 9 קומות. אם לוקחים קומות נמוכות זה לא נורא
לא מוצאתדפדף למעלה יש שם חוברת על כל בן שמן
יפהבהגרלה 1871
כנס זוכים ב-5 לינואר
זה הפרויקט היחיד בבן שמן שלא הגיש בקשה להיתר בנייה,שלום
מישהו יודע מה קורה עם הפרויקט של אפי קפיטל בבן שמן?
ההגרלה היתה לפני שנתיים וחצי..![]()
לא נראה לי שלא הוגש בקשה להיתרזה הפרויקט היחיד בבן שמן שלא הגיש בקשה להיתר בנייה,
כל הפרויקטים האחרים הם אחרי היתר בנייה,
זה נראה שיש משהו שתקוע שם,
אני הייתי פונה לחברה ושואל אותם למה הם לא מגישים בקשה להיתר בנייה.
וזה גם הסיבה שהאשכול כאן יחסית שומם, כי הפרויקטים של כולם כבר באמצע הבנייה.
כן,לא נראה לי שלא הוגש בקשה להיתר
מאיפה המידע?
מהאתר של מחיר למשתכן?
לא רלוונטי
לדעתי האינטרס שלו לחכות כרגעזה לא נכון הוגשה כבר מזמן בקשה להיתר,
אני מחפשת פה את הקובץ הרלוונטי שיוכיח כך הועלה פה בעבר.
דבר נוסף הפרויקט הנ"ל הוא האחרון בשכונת נופי בן שמן שיצא לשיווק והגרלות, כך שמאוד מובן למה הוא גם האחרון שמתחילים בו לבנות.
שוב אני מזכירה צריך סבלנות, זה לא איזה קבוצת רכישה שיש ספק כלשהוא האם הוא באמת יבנה או שיש בעיות, זה אחד הקבלנים הגדולים בארץ וזה פרויקט מטעם המדינה, כפי שהקבלן בעצמו ציין במכתב לרוכשים יש לו את האינטרס הכי גדול להוציא את זה לשיווק כמה שיותר מהר.
אני ממליצה לקחת אוויר זה בסוף ישתלם בגדול!!
המענה היחיד שאני מקבלת מהחברה זה שהם עוד לא יצאו לשווק והם גם לא יודעים מתי זה יקרהאני הייתי פונה לחברה ושואל אותם למה הם לא מגישים בקשה להיתר בנייה.
מנין לך?קודם כל יש לו דד ליין משהו כמו 6 שנים שבסופו הוא צריך להתחיל לשלם לזוכים או לרוכשים שכירות, (זה מופיע בהסכם בין הקבלן למדינה).
הסעיף הזה לא נכף אף פעם (יש לצערנו לא מעט פרוייקטים שעברו את הדדליין הזה)אני לא כך כך מבינה איזה אינטרס אתה חושב שיש לקבלן לא לקדם קרקע שהוא כבר רכש.
קודם כל יש לו דד ליין משהו כמו 6 שנים שבסופו הוא צריך להתחיל לשלם לזוכים או לרוכשים שכירות, (זה מופיע בהסכם בין הקבלן למדינה).
דבר נוסף אחרי שהקבלן כבר רכש את הקרקע מהמדינה והקרקע יושבת בלי כלום, זה כמו אדם שקנה דירה ולא משכיר אותה או עושה איתה משהו.
אגב עובדה שאפי קפיטל הוציא וכרגע גם משווק כמה פרויקטים, ובנופי בן שמן בעצמה הוא הוציא לא מזמן לשיווק פרויקט ענק. (שאגב אם המחירים בזכייה המדוברת יהיו זהים או אפילו דומים שווה לחכות גם עוד עשר שנים).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים