- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;n5032649:עגור הברונזה הוא סיפור שמתפרסם עכשיו בהמשכים בעיתון זרקור.
בינתיים הכיוון שלו מקסים, מענין איך יתפתח
המחוג הרביעי התפרסם בשנה האחרונה בזרקור, התחיל נפלא, המשיך טוב והסתיים בבריחה חפוזה של הסופרת מהסיפור
בפרק אחד (בשלב לא כ"כ מתקדם) היא פשוט קשרה את כל הקצוות (באופן דביק לחלוטין) וסיימה את הסיפור למורת רוחו של הקהל.
לפרוש כנפיים - אלו סיפורים סיפורים (אם אני לא טועה)
בנוגע ל'מחוג הרביעי' גם אני ההתפלאתי בהתחלה. אחר כך נזכרתי שכאשר יצא הספר 'אחד מאלף' פורסם שיש בספר למעלה ממאה עמודים חדשים שלא התפרסמו ב'קטיפה'. אומנם לא קראתי את הסיפור בעיתון אך כאחד שכותב בעצמו הייתי בטוח שכשאר אקרא את הספר אמצא את מאה העמודים ש'נדחפו' לשם ולתדהמתי לא מצאתי אותם... מסתבר שגם שם היתה איזו 'סגירה' כלשהי מרוחה למדי שאחר כך הפכה לקשירת קצוות בצורה יוצאת מן הכלל, כהרגלה. אני מנחש שכך גם יהיה הפעם. הרווח של כתיבה בצורה כזו ברור: גם מי שקרא בהמשכים -ובעצם במיוחד מי שקרא בהמשכים- ירוץ לקנות את הספר. כמוני למשל ב'מחוג הרביעי'. סיפור מעולה מכל בחינה שהיא, עומד בציפיות הגבוהות כל כך -כמובן עד לפרק הסיום, שאני מקווה שבאמת ישתנה...
'לפרוש כנפיים' - לא בדיוק סיפורים. יותר סוג של משלים וסיפורים בעלי מסר עמוק. מאוד יפה.
הנושאים החמים