- הוסף לסימניות
אני מבינה שכל דבר אחר לא מומלץ לאזרח ארה"ב?תוכנית חיסכון רגילה.
אני מבינה שכל דבר אחר לא מומלץ לאזרח ארה"ב?תוכנית חיסכון רגילה.
הייתי מגדיר שפקדון בנקאי הכי מומלץאני מבינה שכל דבר אחר לא מומלץ לאזרח ארה"ב?
זה באחוזים.כשסה מופיע זה אומר שינוי יומי ליחידה או לכלל היחידות שיש לי מהקרן הזו?
צפה בקובץ המצורף 1865228
תחשב."אירוע מס"
כמה זה משפיע?.
אם מכרת ברווח, כן.בכל מכירה יהיה לי?
אפשר לראות לפעמים באתר של הבנק מה סכום המס המשוער על מכירת כל הקרן"אירוע מס"
כמה זה משפיע?.
בכל מכירה יהיה לי?
1.75 לרבעון = 7 אחוז לשנה נשמע מופקעשאלה לגבי פיקדונות בנק מול קרן כספית.
בפועלים נותנים על סגירה של 3 חודשים 1.75. זה יותר משתלם? אם אני לא צריך נזילות של כל יום אלא 3 חודשים אני יכול לסגור.
זה 1.75 שנתי. ככה אני מאמין... תקנו אותי אם אני טועה.1.75 לרבעון = 7 אחוז לשנה נשמע מופקע
מסתברזה 1.75 שנתי. ככה אני מאמין... תקנו אותי אם אני טועה.
המכירה היא בוודאות לפי סדר הקניה.אפשר לראות לפעמים באתר של הבנק מה סכום המס המשוער על מכירת כל הקרן
@השקעות R הון
יצא לנו למשוך לאחרונה סכום מתוך קרן כספית, ולמרבה ההפתעה לא נגבה מס (באתר הבנק כן מופיע סכום המס שייגבה אם תימכר כל הקרן, וחשבתי שיגבו מס באופן יחסי לסכום שמשכנו).
בעבר כשמשכנו, כן הופיע למחרת בחשבון גביה של המס שירד.
יכול להיות שהמכירה ב LIFO (לא הרבה זמן לפני המשיכה היתה הפקדה)?
תודההמכירה היא בוודאות לפי סדר הקניה.
נכנס ראשון - יצא ראשון - מה שנקרא FIFO.
כנראה שהשכבה הישנה נפטרה ממס בגלל המדד שעבר מאז קנייתה.
(LIFO זה הסדר ההפוך, של מכירה האחרון קודם, לא קיים בבנקים ובתי השקעות בארץ)
שים לב, שאתה משלם בכל מקרה מס, הקטע בדחיית המס, שסכום המס עושה ריבית דריבית.עשיתי במחשבון כמה אמור לעלות לי המס לו אני מעבירה ממיטב (מוכרת וקונה במגדל)
אין דרך להיפטר מזה?
לכאורה אם אצטרך את הכסף עוד כמה חודשים לא שווה לי לבצע זאת ?!
צפה בקובץ המצורף 1866190
מעבר לזה אני רואה שגם מבחינת השינוי היומי מגדל עדיפה ?!
צפה בקובץ המצורף 1866191
למה קרן כספית לא מתאים לאזרח אמריקאי? אני עם אזרחות אמריקאית ואעפ"כ שם כסף בקרן כספית
www.prog.co.il
דווקא בקרן כספית זה לא ממש כך.שים לב, שאתה משלם בכל מקרה מס, הקטע בדחיית המס, שסכום המס עושה ריבית דריבית.
בקרן כספית התועלת בדחיית מס היא זניחה מאוד. מכיון שהתשואה נמוכה והיא מעט מעל האינפלציה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים