אשכול תווים להורדה

יש למשהו את התווים לשיר

קול דודי - לוי פלקוביץ

בסי מינור
תודה מראש!

יש למשהו?
יותר מאשמח

גם טוב..
לליווי

יש למשהו תווים לשיר תמיד אוהב אותי של אלייצור?
אשמח מאוד, תודההה
מצורף.
קרדיט ל- AKORDIM.COM

G C
אני ישן, וליבי ער
G D
קול דודי דופק, פתחי לי אחותי
-----------

מקווה שזה זה...הורדתי מאיזה אתר ולא עברתי לבדוק את הדיוק... אם זה לא מדויק- תכתוב כאן ואשב על זה יותר מאוחר ואדייק לך.
בהצלחה.
@studio click קבל את התנצלותי....עכשיו שמתי לב שהאקורדים שהעלתי כאן הם לא של לוי פלקוביץ'....נסיתי לחפש לך ולא מצאתי.

קבצים מצורפים

• ה' יתברך תמיד אוהב אותי אקורדים.docx
    KB 16.4 · צפיות: 108
יש למשהו קצת תווים לט"ו בשבט?
תודה ממש!

איך אפשר להשיג תווים לשירים של שמוליק סוכות?

אפשר תווים ל"וזכנו לגדל" העממי?
תודה מראש.

אולי שמישהו יעלה תוכנה שמזהה וכותבת תווים

יש למשהו את השיר תגיד לי מה יותר מתוק מדף גמרא של יהודה דים?
אני יותר מאודה אם יש למשהו תווים לזה

אשמח לתווים של סרנדה של שוברט...
לפסנתר סולו (לא ליווי לשיר המקורי של זה)
לא מצאתי משהו חינם באיכות ועיבוד טוב

קבצים מצורפים

• schubert_standchen_PNO.pdf
    KB 61.7 · צפיות: 67
אני חייבת תווים בדחיפות של השיר נפשי,
מי יכול בבקשה לעזור לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה