דרוש מידע אשכנזים - איך אתם נוהגים במוזיקה אחרי ל"ג בעומר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איזה מגזר מחתן בימים שבין ל''ג בעומר לשבועות?

• הוסף לסימניות
איזה מגזר מחתן בימים שבין ל''ג בעומר לשבועות?
ספרדים. זה שולחן ערוך מפורש.
לא מתחתנים בל״ג, רק מאור לל״ד.
אחרי שעוברים 33 ימי אבלות מלאים.

• הוסף לסימניות
ספרדים. זה שולחן ערוך מפורש.
לא מתחתנים בל״ג, רק מאור לל״ד.
אחרי שעוברים 33 ימי אבלות מלאים.
רק ספרדים?
ליטאים לא?
אני פשוט יודעת שיש חתונות בזמן הזה ומנסה לעשות לעצמי סדר בראש מי מתחתן ומי לא...

• הוסף לסימניות
א, גם לא ווקאלי, ליטאים
ואבא שלי כששואלים אותו אם מותר בכל זאת, הוא רק מתפלא על השאלה- הרי כל השנה זה ממש לא מלכתחילה לשמוע שירים, אז ק"ו...

• הוסף לסימניות
אחרי כל התשובות פה שכמעט כולם לא שומעים ויש כאלה אפילו לא ווקאלי!
אני מרגישה ממש רשעית!!!
אולי אחד המנהלים יוכל לשנות לי את הניק ל "רשעית נסתרת"
זה לא קשור לצדקות. זה קשור למנהגים.

• הוסף לסימניות
אחרי כל התשובות פה שכמעט כולם לא שומעים ויש כאלה אפילו לא ווקאלי!
אני מרגישה ממש רשעית!!!
אולי אחד המנהלים יוכל לשנות לי את הניק ל "רשעית נסתרת"
אולי רובם פה חסידים, אבל אצל הליטאים אנחנו ממש בודדים, וכל מי שסביבי ששומע על זה- הוא די בהלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה