מאוד מאוד טוב.אשמח לחוות דעתכם - תודה מראש לעונים!!
1/3 קל"צ ריבית 4.57% תקופה 20 שנה
2/3 מל"צ ריבית 4.79% תקופה 24 שנה (מל"צ כל 3)
הכנסות 23 אלף אחוז מימון 57%.
בנוסף האם עדיף מל"צ כל 1.5 שנים בריבית 4.7%?
האם אפשר לרדת עוד בריבית?
שוב תודה![]()
מצויןאשמח לחוות דעתכם
כןבנוסף האם עדיף מל"צ כל 1.5 שנים בריבית 4.7%?
ניתן לומר שהם די מפרגנים (אולי ביחס לבנקים אחרים)איך בנק הפועלים במחזור פנימי? מנסים לחשוב כבר על העתיד...
בתקופה האחרונה נהיו קשוחיםעוד שאלה ברשותכם,
איך בנק הפועלים במחזור פנימי? מנסים לחשוב כבר על העתיד...
במצב המשתנות היום יש סיכוי קטן שיהיו יקרות יותר בעתיד לאחר הורדות הריביתאני נדפקתי עם משתנה שנהיתה יקרה אחרי 5 שנים , נראה לי יותר ללכת על משתנה של 3 שנים , בכל אופן תברר יותר לעומק ( היום המשתנה שלי 3 שנים 4.98 ואין לי הרבה יותר מדאי מה לעשות )
אבל 5 שנים נהניתם מריביות נמוכות.אני נדפקתי עם משתנה שנהיתה יקרה אחרי 5 שנים , נראה לי יותר ללכת על משתנה של 3 שנים , בכל אופן תברר יותר לעומק ( היום המשתנה שלי 3 שנים 4.98 ואין לי הרבה יותר מדאי מה לעשות )
מה זה יותר קשוחים?בתקופה האחרונה נהיו קשוחים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים