אשמח לחו"ד של המומחים כאן

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים ברצוני להוסיף עוד הצעה שקיבלתי אח"כ מלאומי ותאמרו לי מה עדיף מבין שתי ההצעות שכיייח
בגדול הריביות פה הרבה יותר טובות..
רק צריך לחשב פה את הפריים שהוספת (שאגב המרווח שלו מעולה) האם עדיין עדיף מל"צ קצת יותר גבוה על חשבון מלצ נמוך עם פריים
תנסה לבדוק בלאומי אם תוכל לקבל במקום הפריים את המלצ שקיבלת בהצעה שלהם

• הוסף לסימניות
את חושבת שאפשרי לבצע מיחזור פנימי עד יום שני??
בעיקרון כן.
עושים לי תוך יום. זה בד"כ דיגיטלי.
הייתי לוקחת את הסיכון במיוחד אם יש לו הצעה טריה אחרת

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים ברצוני להוסיף עוד הצעה שקיבלתי אח"כ מלאומי ותאמרו לי מה עדיף מבין שתי ההצעות שכיייח
הצעה נהדרת של לאומי.
את השינה לא פתחתי כי זה דורש ממני להוריד את זה אלי

• הוסף לסימניות
חברים!
בהמשך להנ"ל אחרי שאחד הטובים שבחבורה כאן העיר לי שכדאי לי למחזר גם את המשכנתא הבסיסית ואז להוסיף את התוספת למחזור ואז אקבל ריביות על הכל יותר טובות (אל אף שגם לדעת המומחה המייעץ הקלצ מצויין להיום).
אני שם כאן את הריבות שיש לי במשכנתא הקיימת אשמח לחו"ד המומחים כאן האם נכון למחזר ולהוסיף את הסכום הלוואה הנ"ל כמה אני יכול להרוויח ולהוזיל עליות, היועץ שלי טוען רק למחזר את הצמוד למדד והשאר ריבות טובות כולל מה שהציע לי להלוואה לשיפוץ שזה טוב ואין יכולת לשפר במחזור והוספה על הסכום

מצ"ב הריביות שיש לי
קלצ 4.42
פריים 5.6

מ"צ 3.79

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין..
את חושבת שאפשרי לבצע מיחזור פנימי עד יום שני??

העוגן יעלה ב1.1 בערך כלומר המלצ שלו יגיע ל4.67 בערך
רוצה לציין שדיברתי עם בנקאי ואמר לי שיש סיכוי שהעוגן יירד או ישאר אותו דבר האם את בטוחה שאמור לעלות..

• הוסף לסימניות
רוצה לציין שדיברתי עם בנקאי ואמר לי שיש סיכוי שהעוגן יירד או ישאר אותו דבר האם את בטוחה שאמור לעלות..
העוגן מלצ שנתיים של מזרחי יעלה מחר ב0.12...
הבנקאים לפעמים יודעים פחות טוב מאיתנו..😉

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה