- הוסף לסימניות
זה נראה הבילאומיאני לא מצליחה לראות (בעיות נטפרי)
אבל איזה בנק זה ואיך הכסף הולך להשחרר בשיפוץ?
זה נראה הבילאומיאני לא מצליחה לראות (בעיות נטפרי)
אבל איזה בנק זה ואיך הכסף הולך להשחרר בשיפוץ?
יותר גרוע:תלחצי לחיצה ימנית על הקובץ ותבחרי בפתיחת תמונה בכרטיסיה חדשה-זה ייפתח
לחצת על פתיחת תמונה בכרטיסיה חדשה? (לא פתיחת קישור)יותר גרוע:
צפה בקובץ המצורף 1971224
אז ככהעדכון!
אחרי התעקשות מול היועץ שיוציא לי הצעה יותר זולה בגלל הנתונים הוא הלך לסבב של בנקים והוא קיבל הצעה יותר טובה (גם העלה את הסכום), יצא לי חסכון של 50אל"ש! אני חושב שחשוב שתדעו חשוב להתעקש ולבקש הצעות זולות, מצ"ב ההצעה החדשה אשמח לחו"ד המומחים האם באמת זה משהו זול משמעותי
אני חושב שזה יקר טיפהבס"ד
זה הלוואה נוספת בשביל שיפוצים חוץ ממשכנתא קיימת כבר של 600 אל"ש 2 הצעות שקילתי מיועץ
דירוג אשראי גבוה והכנסות בסדר ב"ה
מתקנת את עצמי - יש בסיפור של @יענקי חסידי גם שיפוצים וגם הרחבה וזה משנה מהותית את תמונת הריביות האופטימאליות. בלי להכנס לפרטי המקרה הפרטי שלו. אני הבנתי שהשיפוצים הם קצת שפכטל ושטיפהאז ככה
אכן זה הריביות האופטימאליות לשיפוצים כמו שאתה מתכוון לעשות. (אפשר גם פחות בכל מיני צורות אבל זה בעיקר למי שצריך מעט כסף ביחס לגודל הדירה שלו)
אבל לא תמיד זה אפשרי. אם נאלצים לקחת במזרחי, הריביות יהיו אחרות, ואם זה דרגה שניה זה עוד יותר מעיק.
מרכנתיל גם לא מסמפטים דרגה שניה בריביות.
רק לא ברור לי איך הבינלאומי משחררים כספים בשיפוצים.
ואיך זה מסתדר אצלך.
הייתי ממליץ לך לבקש מהיועץ לעשות עוד סבב...אני דווקא חושב שהיועץ בהתחלה חשב שזה מה שיכול אחרי שלחצתי עליו ניסה עם הרבה יותר חוזק ובאלגן , אבל באמת ב"ה זה ירד רציני.
דיברתי עם @יענקי חסידיהייתי ממליץ לך לבקש מהיועץ לעשות עוד סבב...
במזרחי זה ממש פצצה למיחזור פנימימה דעתכם על 462 קלצ ו456 במלצ במזרחי במסגרת מיחזור פנימי לאחר הבאת הצעה מבנק אחר יש עוד לשפר ??????? היה לי קודם 467 קלצ ו501 מלצ
דילמה לא פשוהט.מה שכן ביום שני יעלה לך העוגן של המל"צ ב 0.11, אז אולי תנסה לבקש שישוו לך להצעה הקודמת (מבחינת ריבית נוכחית)
המרווחהעוגן שהוא קיבל ממש נדיר.
לא כ"כ הבנתי...דילמה לא פשוהט.
התוספת לעוגן שהוא קיבל ממש נדירה.
אין סיכון לתוספת אבל הריבית עכשיו היא נמוכה. השאלה אם שווה להפסיד שנתיים של כ1% יותר.
או להרויח הרבה שנים של פחות בתוספת
אם הם לא יסכימו . זה החשש . כי התוספת לעוגן כבר ממש נמוכה בשביל מזרחי.לא כ"כ הבנתי...
התכוונתי שינסה להתעקש עם הבנקאי לשנות את סכום הריבית בפועל (לשנתיים הקרובות) לאותה ריבית שהייתה בפועל בהצעה החדשה לפני עליית העוגן, קרי- לבקש מהם ביום שני/שלישי להוריד במרווח מהעוגן 0.11
(לא שאני חושב שאפשר כ"כ לבנות על מזרחי, אבל מלנסות לא מפסידים..)
אם הם לא יסכימו אז הוא יוכל להישאר עם ההצעה שהוא העלה פהאם הם לא יסכימו . זה החשש . כי התוספת לעוגן כבר ממש נמוכה בשביל מזרחי.
קרה לי כזה מקרה ואכן זה עבד והלקוח קיבל 0.5. אבל זה היה 100% אשמתם של מזרחי ההתעכבות וגם זה לקח להם שבוע לאשר.
העוגן יעלה ב1.1 בערך כלומר המלצ שלו יגיע ל4.67 בערךאם הם לא יסכימו אז הוא יוכל להישאר עם ההצעה שהוא העלה פה
תודה רבה לכל המשיבים ברצוני להוסיף עוד הצעה שקיבלתי אח"כ מלאומי ותאמרו לי מה עדיף מבין שתי ההצעות שכיייחהעוגן יעלה ב1.1 בערך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים