נכתב ע"י דוד דנברג;1850843:אם התקציב כולל עדשות, כדאי להגיע ממוקדים יותר לגבי הצרכים הנוכחיים והעתידיים.
אם תקציב ה10K הוא לגוף בלבד אין הרבה התלבטות, אם הכיוון הוא קנון יש את ה5D מארק 3 המעולה, ואם ניקון יש את הD800 שאני מבסוט איתה גם ביחס ל-810. או בתוספת קטנה לשדרג ל5DS או ה-810.
היא הרבה שנים עם צלמים מרוצים, בגלל הוותק המחיר שלה נמוך מ10, מצלמה טובה ובתוך התקציבנכתב ע"י tadmit;1850867:לא הייתי משקיע היום בD5, היא כבר הרבה שנים על הכביש, ואמורה להיות מוחלפת (תפילת כל הצלמים שאני מכיר שזה יהיה בקרוב ממש). ה5DS מיותרת. אלא אם הצילמים שלה הולכים להתפרסם בשלטי חוצות. ולעבוד עם קבצים של 50 מגה זה תענוג גדול.
נכתב ע"י דוד דנברג;1850892:למה ההמלצה שלך היא למצלמת קרופ ? בקרופ עומק השדה הרדוד לצילומי ניובורן חסר, בדר"כ חסר הפרדת צבע, חדות ובעיות סטיית פוקוס . טווחי העדשות שונים ולא תואמות בכולן ...
למה לא ללכת על FF כמו הD610 או ה6D ועליה להוסיף עדשה או שתיים בארבעת אלפים הנותרים
נכתב ע"י דוד דנברג;1850892:למה ההמלצה שלך היא למצלמת קרופ ? בקרופ עומק השדה הרדוד לצילומי ניובורן חסר, בדר"כ חסר הפרדת צבע, חדות ובעיות סטיית פוקוס . טווחי העדשות שונים ולא תואמות בכולן ...
למה לא ללכת על FF כמו הD610 או ה6D ועליה להוסיף עדשה או שתיים בארבעת אלפים הנותרים
יתכן שהתקציב הוא להכל ביחד ... גם לי אין מושגנכתב ע"י tadmit;1850923:אתה צודק.
חשבתי שהתקציב שלה הוא 10000 להכל ביחד, אז ישר הלכתי לתקציב גוף קטן יותר.
ה-610 מצלמה פצצה (יש אותה להרבה צלמים שאני מכיר ומרוצים מאוד). ה6D נראה לי פחות טובה.
ויש כמובן אופציה זולה של הסוני A7 (כמובן שצריך לשקול גם את החסרונות שלה בכלל ובפרט).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים