- הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס לאתר "אלימלי" של אליקספרס
אשמח לדעת איך נכנסים ונרשמים
תודה רבה מראש
תודה רבה מראש
מצטערת, אבל אני לא קשורה ל "אלימלי" של אליאקספרס
האתר בבניה יש למה לחכותאני מנסה להיכנס לאתר "אלימלי" של אליקספרס
תודה רבה מראש
לחברה שלי יש קבוצה של צ'אט במיילאני מנסה להיכנס לאתר "אלימלי" של אליקספרס
תודה רבה מראש
אשמח להצטרףלחברה שלי יש קבוצה של צ'אט במייל
והיא מעלה לשם כל הזמן דברים ומבצעים שיש באלימלי
את רוצה שאני יבקש ממנה לחבר אותך בנתיים עד שהאתר שלהם יהיה פעיל?
מצטערת, אבל אני לא קשורה ל "אלימלי" של אליאקספרס
הרבה מתבלבלים(אני כבר עם הניק הזה מ2017...)![]()
דעתכן על החלפת השמות זע"ז?האתר בבניה יש למה לחכות
לרשימת תפוצה שלנו שלחי למייל שבחתימה
איך אני מתחברת? אני רוצה לקבל קישורים,האתר בבניה יש למה לחכות
לרשימת תפוצה שלנו שלחי למייל שבחתימה
איך אני מתחברת? אני רוצה לקבל קישורים,
המייל לא נכוןבמייל שבחתימה
הורדת רווחים?המייל לא נכון
עדיין לא@מלי 5 , האם השמלה "סט גינס מטריף" מהקטלוג שלך, כבר הגיעה למלאי? יש כבר לינק להזמנה?
יש חדש? ניתן להזמין כבר?עדיין לא
ברגע שיעלה לאתר
אני יעלה גם לפה.
מקווה בימים הקרובים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים