דרוש מידע אשמח לעזרתכם! אלימלי

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס לאתר "אלימלי" של אליקספרס
אשמח לדעת איך נכנסים ונרשמים
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש
א. אלימלי איננו של אליאקספרס.
ב. לא ידוע לי על אתר שלהם.
ג. ניתן להרשם דרך המייל. @אלימלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה מראש
האתר בבניה יש למה לחכות :)
לרשימת תפוצה שלנו שלחי למייל שבחתימה

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש
לחברה שלי יש קבוצה של צ'אט במייל
והיא מעלה לשם כל הזמן דברים ומבצעים שיש באלימלי
את רוצה שאני יבקש ממנה לחבר אותך בנתיים עד שהאתר שלהם יהיה פעיל?

• הוסף לסימניות
לחברה שלי יש קבוצה של צ'אט במייל
והיא מעלה לשם כל הזמן דברים ומבצעים שיש באלימלי
את רוצה שאני יבקש ממנה לחבר אותך בנתיים עד שהאתר שלהם יהיה פעיל?
אשמח להצטרף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בודקת

• הוסף לסימניות
תכתבי לי
asakim3 בגימל
ואכניס אותך

• הוסף לסימניות
@מלי 5 , האם השמלה "סט גינס מטריף" מהקטלוג שלך, כבר הגיעה למלאי? יש כבר לינק להזמנה?
1744019268690.png

• הוסף לסימניות
@מלי 5 , האם השמלה "סט גינס מטריף" מהקטלוג שלך, כבר הגיעה למלאי? יש כבר לינק להזמנה?
עדיין לא
ברגע שיעלה לאתר
אני יעלה גם לפה.
מקווה בימים הקרובים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה