שאלה אשמח לעזרתכם - כמה שאלות לתכנון דירה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1737414189884 - עותק.png
    1737414189884 - עותק.png
    KB 128.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עוד רעיון שחשבתי לשינוי:
להעביר את שירותי האורחים (אדום) יותר לכניסת הבית, אולי זה ירווח לך את המטבח (צהוב) ונראה לי יותר נוח שהאורחים לא מטיילים בכל הבית.
אין לי את המידות של האמבטיה, אבל אם היה לי נראה לי שהייתי יכולה לשנות שם כדי לרווח את המטבח עוד יותר.
1737414189884 - עותק.png

• הוסף לסימניות
עוד רעיון שחשבתי לשינוי:
להעביר את שירותי האורחים (אדום) יותר לכניסת הבית, אולי זה ירווח לך את המטבח (צהוב) ונראה לי יותר נוח שהאורחים לא מטיילים בכל הבית.
אין לי את המידות של האמבטיה, אבל אם היה לי נראה לי שהייתי יכולה לשנות שם כדי לרווח את המטבח עוד יותר.צפה בקובץ המצורף 1879234
ואז השירותים ממש בפתח של הבית?

• הוסף לסימניות
ואז השירותים ממש בפתח של הבית?
אם יש מספיק מקום שהיוצא מהשרותים לא "צונח" :) על היושבים בסלון ,אלא יש לו מקום להשתהות -לנט"י ולהתארגנות קלה- זה מצוין שזה קרוב לכניסה לבית.

• הוסף לסימניות
אם יש מספיק מקום שהיוצא מהשרותים לא "צונח" :) על היושבים בסלון ,אלא יש לו מקום להשתהות -לנט"י ולהתארגנות קלה- זה מצוין שזה קרוב לכניסה לבית.
אולי גם יש מקום לסובב את השירותים (צריך לראות האם מסתדר במידות) וכך להכניס אותו עוד מעט פנימה ולעשות פינה יפה של נט"י בצמוד יותר לכניסה.

• הוסף לסימניות
אולי גם יש מקום לסובב את השירותים (צריך לראות האם מסתדר במידות) וכך להכניס אותו עוד מעט פנימה ולעשות פינה יפה של נט"י בצמוד יותר לכניסה.
אפשר להכניס בלי לסובב וכך המטבח יהיה יותר רבועי ופחות צר וארוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה