דרוש מידע אשמח לקבל מידע מהמתגוררים (ובעלי הדירות) בעיר חריש!!!

• הוסף לסימניות
בבית יעקב הליטאי כמדומני הכיתה הכי גבוהה בשנה הבאה היא כיתה ג'
ולבנים בסורוצקין הכיתה הכי גבוהה זה כיתה א' ובאילת השחר זה כיתה ג'

• הוסף לסימניות
בבית יעקב הליטאי כמדומני הכיתה הכי גבוהה בשנה הבאה היא כיתה ג'
ולבנים באילת השחר זה כיתה ג'
ממש מוזר לי למה @חרישאי חוזר וכותב שהוא לא בקי בפרטים, אך נשאר בעמדתו שזה מתאים למשפחות עם ילדים רק עד גיל 6
הרי כיתה ג זה גיל 9

• הוסף לסימניות
ממש מוזר לי למה @חרישאי חוזר וכותב שהוא לא בקי בפרטים, אך נשאר בעמדתו שזה מתאים למשפחות עם ילדים רק עד גיל 6
הרי כיתה ג זה גיל 9
יכול להיות שמתאים למשפחות עם ילדים עד כיתה ג'
בפועל הכיתות המשמעותיות יותר הם באיזור כיתה א' ששם מתחילים להיות כ25 ילדים בכיתה

• הוסף לסימניות
שכונת החורש- יש קהילה ספרדית וקהילה ליטאית
שכונת אבני חן- יש קהילה גדולה ספרדית בעיקר וקהילה אשכנזית קטנה
שכונת בצוותא- שם מתרכזת הקהילה הגדולה הליטאית ויש שם גם את העצניקים, ירושלמים ותו"א. אבל חשוב לציין שיש שם אחדות מיוחדת בין כל הקהילות.
כל שכונת החורש היא חרדית?

• הוסף לסימניות
כל שכונת החורש היא חרדית?
לא,
יש שם כמה מאות דירות בפרויקטים חרדיים בלבד
כל השאר מתחרד או דתי \חילוני
כאן יש הרבה מידע על הכונות (תוריד את החוברות בצד שמאל)

• הוסף לסימניות
חריש מקום מעולה בלי שום אינטרס זה קרוב לבני ברק בדיוק כמו בית שמש ואפ יותר מהר
יש שם קהיולת לכל הסוגים ליטאים ספרדים אשכנזים חסידים
יש מוסדות כוללים מקומות עבודה
4 חדרים עם מרפסת ומחסן במיליון 400 זה ממש מחיר מעולה
מה עדיף עפולה שזה עוד המון זמן נסיעה
זה אחלה מקום יש לי כמה חברים חילונים שאמרו לי שהחילונים בורחים משם ממליץ.לכל מי שמרגיש שקשה לו במרכז לעבור לשם זה אחלה מקום

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור איפה לפרסם דירה למכירה ברחוב האורן המבוקש, אזור טוב קומה ראשונה 4.5 חדרים+ אופציה מחיר מבוקש 1.54 טלפון 054-8465969

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג לאיפה הולכות לעבוד נשות חריש העוסקות בתחום ההייטק?
יש מקום עם זמן נסיעה שפוי והסעות\תחב"ץ מסודרות?

• הוסף לסימניות
פורסם בשנשמע ונתבשר

1738680200712.png

• הוסף לסימניות
מעונין לדעת האם יש בחריש מקומות עבודה בנושא ראיית חשבון או שצריך להרחיק לכת למרכז או כיון חיפה

• הוסף לסימניות
אם למישהו שמתגורר בעיר י מידע בנושא הנ"ל אשמח ויעזור מאוד
וסתם לידיעה האם שווה לקנות עכשו כדי שלכור ולהשכיר ולבוא בהמשך החיים לשם או שיש מקומות רווחים יותר

• הוסף לסימניות
וסתם לידיעה האם שווה לקנות עכשו כדי שלכור ולהשכיר ולבוא בהמשך החיים לשם או שיש מקומות רווחים יותר
המחירים עכשיו די ברצפה, אבל לא צפויה בקרוב עליה דרסטית, כי השוק די מוצף מכל הדירות של המחיר למשתכן שהשתחררו עכשיו למכירה

• הוסף לסימניות
העיר חריש נמצאת במיקום מרכזי ביותר, בדיוק באמצע של בין בין גוש דן לחיפה, על כביש 6'.
העיר היא כידוע חדשה, משופעת בגינות מפוארות, רחובות מושקעים ושטחים מסחריים.
יש בעיר נוכחות בולטת של ציבור דתי וחרדי (כבר רוב).
הממוצע של 4 חדרים חדשה עם מחסן והכל זה 1.380.000 ש"ח. שמעתי שיש משהו אפילו 1.260.000 ש"ח(לא מידיעה)
המחיר הנמוך ביותר בארץ.
שמחשבנים 1+1 לא נשאר מקום לתהיות,
חריש מהמקומות הרווחיים והמשתלמים ביותר.

• הוסף לסימניות
העיר חריש נמצאת במיקום מרכזי ביותר, בדיוק באמצע של בין בין גוש דן לחיפה, על כביש 6'.
העיר היא כידוע חדשה, משופעת בגינות מפוארות, רחובות מושקעים ושטחים מסחריים.
יש בעיר נוכחות בולטת של ציבור דתי וחרדי (כבר רוב).
הממוצע של 4 חדרים חדשה עם מחסן והכל זה 1.380.000 ש"ח. שמעתי שיש משהו אפילו 1.260.000 ש"ח(לא מידיעה)
המחיר הנמוך ביותר בארץ.
שמחשבנים 1+1 לא נשאר מקום לתהיות,
חריש מהמקומות הרווחיים והמשתלמים ביותר.
אני גם תושב העיר, וגם אוהב אותה מאד וממליץ לחברים לבוא בעקבותיי
עם זאת, חשוב לציין גם את האתגרים בעיר- מקומות עבודה, ודאי לתחום ההייטק, הם נדירים מאד. נשים רבות נוסעות כל יום עד מודיעין או תל אביב
בנוסף, יש אוירה נהדרת, וקהילות חרדיות מבוססות מכל הסוגים, אך המצב הוא לא שכונה חרדית או קרובה לחרדית. ברוב חלקי העיר נוסעות מכוניות רבות בשבת, ולמעט כמה בניינים בהחורש ובפרוייקט דמרי שנמצא על התפר שבין שכונת בצוותא להפרחים אין בניינים חרדיים או דתיים לגמרי
האם זה חיסרון- לא בטוח בכלל. רבים (ואני ביניהם) לא מרגישים צורך דחוף לחיות בבני ברק או אחיסמך, וכל עוד האוירה טובה זה מספיק להם, אך מי שבונה על מקום חרדי, יש עוד דרך ארוכה עד שזה יקרה, אם בכלל

• הוסף לסימניות
עם זאת, חשוב לציין גם את האתגרים בעיר- מקומות עבודה, ודאי לתחום ההייטק, הם נדירים מאד. נשים רבות נוסעות כל יום עד
מודיעין או תל אביב
יחסית זה מצב מצויין, תוסיף לזה את היצע הגדול בתחומי החינוך ועוד
מקומות אחרים מידיעה שדירות שם עולות יותר מחריש!
המצב שם מבחינת תעסוקה פי כמה וכמה יותר בעייתי
בנוסף, יש אוירה נהדרת, וקהילות חרדיות מבוססות מכל הסוגים, אך המצב הוא לא שכונה חרדית או קרובה לחרדית. ברוב חלקי העיר נוסעות מכוניות רבות בשבת,
הסתובבתי בכמה וכמה פריפריות אחרות
כשאתה יוצא משני הרחובות שאין מכוניות אז אתה רואה פי כמה וכמה יותר מחריש
במחינת אווירה שבתית והמרחב הציבורי באופן כללי אז המצב של חריש הוא הכי טוב שיש
ולמעט כמה בניינים בהחורש ובפרוייקט דמרי שנמצא על התפר שבין שכונת בצוותא להפרחים אין בניינים חרדיים או דתיים לגמרי
האם זה חיסרון- לא בטוח בכלל. רבים (ואני ביניהם) לא מרגישים צורך דחוף לחיות בבני ברק או אחיסמך, וכל עוד האוירה טובה זה מספיק להם, אך מי שבונה על מקום חרדי, יש עוד דרך ארוכה עד שזה יקרה, אם בכלל
אזורים חרדיים בוודאי שיהיו, ב 4 שנים האחורנות רואים באופן ברור את את המגמה הזאת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כתבו ראן הרבה דברים מאוד נכונים אבל אני רוצה להוסיף משהו מהזווית שלי מקום ממש נחמד למגורים וגם לזוגות צעירים לבוא ולראות את המקום יש שכירות נמוכה וכ'ש קנית דירה שזה ממש נמוך ובהשוואה לערים אחרות שיותר מרוחקות ממנה זה הזוי לחלוטין מכל מקום בעיר אתה עד 10 דק' בכביש שש יש לך חיבור לכביש 4 וכן לכביש 2
מבחינה אווירה מאוד מאוד כיפית וחמימה לכל הקיהלית כולם גרים בכיף ובאחווה יש כאן הרבה צעירים וממש אוירה של עשיה וכו אפשר למוצא את עצמך כאן בפעילות שאתה מרגיש חלק ואתה לא עוד אחד מתוך אלפים אלא אתה עושה םועל וכו
אבל פרט שמאוד מציק לי למה אין כל כך מודעות על העיר הזו לבוא לכאן ולגור בכל עיר מתפתחת דוגמת טבריה עפולה נתיבות וכו יש פירסומים בכל מקום רק על חריש פחות
כל מי שמתעניין יכול לשאול כאן ונשתדל לענות כנדרש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....