שורש מנשמתו
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
לראות חסידי גור נכנסים לים אשדוד עם כל הבגדים כולל החליפה
זה הכי ריגש מכל התגובותלראות חסידי גור נכנסים לים אשדוד עם כל הבגדים כולל החליפה
בחצרו של הינוקא, נרשמה השנה העסקה הגבוהה ביותר – שם נקנה מפטיר יונה בסכום מדהים של 180,000 דולר.איפה עוד קונים הוצאת ספר תורה בשמונת אלפים יורו??![]()
וואוובחצרו של הינוקא, נרשמה השנה העסקה הגבוהה ביותר – שם נקנה מפטיר יונה בסכום מדהים של 180,000 דולר.
בסורוצקין נקנה הפתיחה לנעילה 4 מליון דולר...בחצרו של הינוקא, נרשמה השנה העסקה הגבוהה ביותר – שם נקנה מפטיר יונה בסכום מדהים של 180,000 דולר.
הסבר?טיסה של 12 שעות לאמריקה.
ליטאי אוכל כל הטיסה כדי לא לעצום עין,
חסיד חב"ד ישן כל הטיסה כדי לא להרגיש את הצום (גם לא טיפת מים).
טיסה של 12 שעות לאמריקה.
ליטאי אוכל כל הטיסה כדי לא לעצום עין,
חסיד חב"ד ישן כל הטיסה כדי לא להרגיש את הצום (גם לא טיפת מים).
סליחה, שכחתי לציין: בחול המועד סוכות!הסבר?
הסבירו לי.סליחה, שכחתי לציין: בחול המועד סוכות!
(משום מה אין אפשרות לעריכת ההודעה)
הוא התכוון כדי לא להירדם מחוץ לסוכה.אז איך ליטאי אוכל?
למה שיאכל בלי סוכה.
יש לך הוכחה?
נראה לי סתם שיימינג לליטאים...
לא שיימינג לשום צד, פשוט הבדל בשיטותאז איך ליטאי אוכל?
למה שיאכל בלי סוכה.
יש לך הוכחה?
נראה לי סתם שיימינג לליטאים...
כי באמת האמת רק אצלינו...אני לא יודעת אם זה נכון כי לא הייתי משהו אחר אבל
נראה לי שאין עוד ציבור כמונו שבטוח במליוני אחוזים שהאמת אצלו...
מין ידיעה\אמונה\תחושה עמוקה
של חכו חכו... משיח יבוא ויראה לכם ת'כיוון...
אמן בקרוב!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים