דרוש מידע אשרי העם- עזרה

מצב
הנושא נעול.
עזרה בהכנת אוכל ליולדות לכל המשפחה + שבתות
כשאישתי ילדה, עשינו שבת בבית (אחרי שהיא חזרה) וכל השכנות שלחו אוכל לשבת ! היה שם דגים, בשר, עופות, תוספות, סלטים, שבת שלימה !
וזה כשהם לא ממש מכירים אותנו (עברנו בדיוק דירה לבניין חודש קודם)
ארגוני עזר ליולדת, באוכל, בבייביסיטר, בעזרה בניקיון ובסידור הבית, מימון בית החלמה לנצרכות ע"י קופת הצדקה

איפה עוד קונים הוצאת ספר תורה בשמונת אלפים יורו??🤩
בחצרו של הינוקא, נרשמה השנה העסקה הגבוהה ביותר – שם נקנה מפטיר יונה בסכום מדהים של 180,000 דולר.

בחצרו של הינוקא, נרשמה השנה העסקה הגבוהה ביותר – שם נקנה מפטיר יונה בסכום מדהים של 180,000 דולר.
בסורוצקין נקנה הפתיחה לנעילה 4 מליון דולר...

טיסה של 12 שעות לאמריקה.
ליטאי אוכל כל הטיסה כדי לא לעצום עין,
חסיד חב"ד ישן כל הטיסה כדי לא להרגיש את הצום (גם לא טיפת מים).
סליחה, שכחתי לציין: בחול המועד סוכות! :LOL:

(משום מה אין אפשרות לעריכת ההודעה)

אז איך ליטאי אוכל?
למה שיאכל בלי סוכה.

יש לך הוכחה?
נראה לי סתם שיימינג לליטאים...
לא שיימינג לשום צד, פשוט הבדל בשיטות
הליטאי בדעה שעדיף לאכול מחוץ לסוכה מאשר לישון
החבדניק אוחז הפוך, שעדיף לישון מאשר לאכול...
וכל אחד מהם משקיע מאמץ של ממש במשך 12 שעות
באמת מדהים!

אני לא יודעת אם זה נכון כי לא הייתי משהו אחר אבל
נראה לי שאין עוד ציבור כמונו שבטוח במליוני אחוזים שהאמת אצלו...

מין ידיעה\אמונה\תחושה עמוקה
של חכו חכו... משיח יבוא ויראה לכם ת'כיוון...

אמן בקרוב!

אני לא יודעת אם זה נכון כי לא הייתי משהו אחר אבל
נראה לי שאין עוד ציבור כמונו שבטוח במליוני אחוזים שהאמת אצלו...

מין ידיעה\אמונה\תחושה עמוקה
של חכו חכו... משיח יבוא ויראה לכם ת'כיוון...

אמן בקרוב!
כי באמת האמת רק אצלינו...:)
אבל צחקתי, חמוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה