אתגר אנונימי...

• הוסף לסימניות
אז ביקשתן אתגר
ביקשתן אנונימי
מה יצא?אתגר אנונימי...

כל הצלמות מוזמנות לשלוח תמונה שלהן, ללא לוגו כמובן,
שלא פירסמתן עדיין בפלטפורמה הזו או בשום פלטפורמה אחרת...

אחת או שתיים לשבוע אני יעלה אשכול אנונימי בו כל משתתפות האתגר קרי: כל אחת שתשלח תמונה-
יגיבו [לקטול, לקטול -אתן ביקשתן]
וכמובן ניתן יהיה לנחש של מי התמונה ....[לכן חשוב לשלוח משהו שאף אחת עוד לא ראתה]

למייל :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לכן שבוע ,יאלה שלחנה בהמוניכן,יהיה כייף,שוטו...

• הוסף לסימניות
צריך לציין שאסור להוריד את התמונות-והן אפילו בלי לוגו...
ניקית חמודה כתבה לי באישי שאפשר לשים לוגו מיוחד לאתגר על התמונות.

• הוסף לסימניות
כבר קיבלתי כמה תמונות.
כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
סתם תמונה? בלי נושא?

• הוסף לסימניות
כיףףףףףףףףףףף!!!!

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה.
רק שאין עניין שיצטרכו לנחש מי הצלמת
כי אז מאתגר אנונימי זה הופך לאתגר ניחוש, ובנוסף זה מאבד מהאנונימיות שלו.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה.
רק שאין עניין שיצטרכו לנחש מי הצלמת
כי אז מאתגר אנונימי זה הופך לאתגר ניחוש, ובנוסף זה מאבד מהאנונימיות שלו.
גם חושבת..
במידה והצלמת תרצה לספר לאחר כל התגובות שזו היא.שתספר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טעות...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה טעות? מציאות. אני אומרת את מה שאני חושבת, זה מה שיקרה בתכל'ס.
יש לאחרונה כל כך דגש על הנקודות וההתקדמות באתר והתודות שאנשים אוספים אחד לאחד, ואז פתאום היא תקבל לייקים על תמונות שאחרות צילמו. אני מבינה את הרצון לאנונימי, אבל זה מה שיקרה. רק אומרת.

• הוסף לסימניות
למה טעות? מציאות. אני אומרת את מה שאני חושבת, זה מה שיקרה בתכל'ס.
יש לאחרונה כל כך דגש על הנקודות וההתקדמות באתר והתודות שאנשים אוספים אחד לאחד, ואז פתאום היא תקבל לייקים על תמונות שאחרות צילמו. אני מבינה את הרצון לאנונימי, אבל זה מה שיקרה. רק אומרת.

התגובה בטעות...
שלחתי לחני שתמחק אותה.
סורי.

• הוסף לסימניות
מישהי חמודה ואכפתית שכתבה לי בפרטי:
הבנתי את תגובתך בנוגע לתודות.
ואפשר להציע שלצורך האתגר - יתפחו ניק מיוחד ששמו אתגר צילום 1
ולשם יופנו כל הלייקים.
לאחר הבחירה ניתן יהיה לשייך את הלייקים לצלמות.
ושלא תבינו לא נכון, אין לי שום דבר נגד אף אחד ובטח שלא לחני שמנהלת מקסים וזו יוזמה מקסימה.

• הוסף לסימניות
אתם אמיתיים?
מישהו באמת סופר את הלייקים ויהיה בלחץ אם חני תקבל את כל הלייקים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה