אם אפשר להקפיא עוגות גבינה זה חידוש עבורי. ניסית להקפיא?נכתב ע"י כוכב103;914674:את יכולה עוגת גבינה עם קורנפלור
זה מעולה!
נכתב ע"י סטאזרית;914042:לתחתית:
3/4 1 כוס פצפוצי אורז
50 גרם (רבע כוס) סוכר
60 מ"ל (רבע כוס) מים
3 כפות סירופ תירס
45 גרם חמאה רכה
למלית:
150 גרם שוקולד חלב
כוס חמאת בוטנים חלקה
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר
כפית סירופ תירס
60 גרם חמאה
אופן הכנה:
בסיר קטן מניחים סוכר, מים וסירופ תירס ויוצרים קרמל.
לאחר שנוצר קרמל חלק מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את פצפוצי האורז לתוך הקרמל ומערבבים היטב עד שכל הפצפוצים מצופים בקרמל בצורה אחידה.
משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומקררים.
מלית שוקולד-חמאת בוטנים: ממיסים יחד שוקולד חלב וחמאת בוטנים לעיסה חלקה.
מוזגים את התערובת מעל פצפוצי האורז בתבנית ומקררים שוב עד ששכבת השוקולד מתקשה.
ציפוי: ממיסים יחד (אפשר במיקרוגל) שוקולד מריר, סירופ תירס וחמאה עד קבלת קרם חלק ומבריק. יוצקים מעל שכבת שוקולד החלב והבוטנים ומצננים כשעה עד שהציפוי מתקשה.
חותכים לקוביות קטנות ומגישים בטמפרטורת החדר.
הערות, הארות ותוספות
אם לא אוהבים פצפוצי אורז - אפשר להחליף בקורנפלקס.
את סירופ התירס אפשר להחליף בדבש.
החטיפים נשמרים עד 7-10 ימים בקופסה אטומה במקרר.
מומלץ להוציא את החטיפים מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה - הם הכי טעימים בטמפרטורת החדר ולא קרים.
אפשר להשתמש בחמאת בוטנים עם שברי בוטנים מה שיוסיף מרקם מעניין וקראנצ'יות כיפית בין ביס לביס.
אפשר ואפשרנכתב ע"י רותי12;914885:האם אפשר להקפיא עוגות גבינה?
זה אכן מאד מוקדם עכשיו אבל מיכיוון שאני אמורה להכין את כל השבת ל60 איש +קידוש וזה מיד אחרי פסח אז אני מנסה לשאול אם זה בכלל אפשרי , לא שאתחיל מחר לבשלנכתב ע"י קקטוס;914892:אפשר ואפשר
אגב, לא ידעתי שיש אנשים שמתכוננים עכשיו ל...................אחרי פסח, אני לא יודע מא אעשה מחר![]()
נכתב ע"י רותי12;914901:זה אכן מאד מוקדם עכשיו אבל מיכיוון שאני אמורה להכין את כל השבת ל60 איש +קידוש וזה מיד אחרי פסח אז אני מנסה לשאול אם זה בכלל אפשרי , לא שאתחיל מחר לבשל![]()
נכתב ע"י קקטוס;914892:אפשר ואפשר
אגב, לא ידעתי שיש אנשים שמתכוננים עכשיו ל...................אחרי פסח, אני לא יודע מא אעשה מחר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים