שיתוף מקודם אתגר הכסא המוזר - השתתפו ותוכלו לזכות!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש כסאות שמרגישים בהם כמו מלך, ויש כאלה שמסיימים עליהם יום עבודה עם כאבי גב... יש כסאות משרדיים, כסאות יוקרה, כיסאות מתקפלים מהסופר, ואפילו כיסא פלסטיק לבן של שבת בגינה. לכל אחד מאיתנו יש סיפור על הכיסא שלו. סיפורים מצחיקים, סיפורים מוזרים, וגם חלומות על כיסא מושלם.

בואו נדבר על כיסאות, ונשתף!

ספרו לנו עליו. מה הכיסא הכי מוזר או מיוחד שהיה לכם אי פעם?

התשובה המקורית ביותר תזכה את הכותב בכסא מתנה או 30% הנחה לבחירתו.

אז יאללה שתפו אותנו

Gemini_Generated_Image_vgtdbkvgtdbkvgtd.jpg

• הוסף לסימניות
היא הייתה גברת בגיל העמידה שרק ביקשה להגיע הבייתה ולהניח מידה את השקיות המלאות מהירקן, אבל הילד עם הקורקינט לא ידע מה הן תוכניותיה, כל רצונו היה רק להשיג את חברו שנסע מעט לפניו ונעלם לו כבר כמה רגעים. הוא לא ממש נתקע בה חזיתית אבל הוא כן נתן לה דחיפה שגרמה לה לאבד את שיווי משקלה ולהשתטח ארצה בינות לעגבניות והמלפפונים. הייתה בהלה גדולה ובתוך שניות כבר נשמעו הסירנות. היא רק רצתה לקום ולברוח אבל כמה פרמדיקים כבר רכנו סביבה "אני אמות רק מהבושות שיש לי כאן" הצליחה ללחוש, והיה שם משהו שהקריאה שלה נגע לליבו.
דקותיים מאוחר יותר היא מצאה את עצמה ישובה אחר כבוד בכסא של אליהו גדול ממדים שבחדר הכניסה לבית הכנסת הסמוך. רק שלא יהיה כאן ברית עכשיו, חלף בה הרהור מפחיד.

• הוסף לסימניות
היא הייתה גברת בגיל העמידה שרק ביקשה להגיע הבייתה ולהניח מידה את השקיות המלאות מהירקן, אבל הילד עם הקורקינט לא ידע מה הן תוכניותיה, כל רצונו היה רק להשיג את חברו שנסע מעט לפניו ונעלם לו כבר כמה רגעים. הוא לא ממש נתקע בה חזיתית אבל הוא כן נתן לה דחיפה שגרמה לה לאבד את שיווי משקלה ולהשתטח ארצה בינות לעגבניות והמלפפונים. הייתה בהלה גדולה ובתוך שניות כבר נשמעו הסירנות. היא רק רצתה לקום ולברוח אבל כמה פרמדיקים כבר רכנו סביבה "אני אמות רק מהבושות שיש לי כאן" הצליחה ללחוש, והיה שם משהו שהקריאה שלה נגע לליבו.
דקותיים מאוחר יותר היא מצאה את עצמה ישובה אחר כבוד בכסא של אליהו גדול ממדים שבחדר הכניסה לבית הכנסת הסמוך. רק שלא יהיה כאן ברית עכשיו, חלף בה הרהור מפחיד.
סורי אבל זה נשמע בינה מלאכותית...

• הוסף לסימניות
סורי אבל זה נשמע בינה מלאכותית...
אני אקח את זה כמחמאה😊
אבל עם יד על הלב ובאמונה
לא נעשה שימוש כלל עם הבינה מלאכותית.
[ומצאתי גם טעות קטנה במה שכתבתי מה שלא היה קורה לבינה: והיה שם משהו שהקריאה שלה נגע לליבו].

• הוסף לסימניות
הייתי אחרי סבב חנויות ברבי עקיבא והרגליים שלי לא נתנו לי להמשיך ללכת ופתאום למול עיני נגלה כיסא
שהיה כתוב עליו
''והדרת פני זקן''
נכון שלא הגעתי לגיל זקנה אבל כן זה היה לי לשימוש

• הוסף לסימניות
זה היה באמצע שיעור משעמם
התנדנדתי אחורה עם הכסא ובלי ששמתי לב אחרי כמה נידנודים שהלכו וגדלו מצאתי את עצמי על הרצפה
שכל הכיתה בוהה בי עם מבטים שונים חלק כמו מנסים להשתתף בצערי וחלק מבליעים חיוך על הפאדיחה שקרתה לי

• הוסף לסימניות
פעם הציבו ברחובות בני ברק כסא ענקקקק. כל רגל גבוהה יותר מגובה של אדם ממוצע...
נחשו מה היתה המטרה?
פרסומת לחברת טיטולים- איך נאה העולם מנקודת מבטו של תינוק

בצד של כביש 6 בדרך לצפון, יש כסא גדול מאד בצבע צהוב...
הכסא שמחכה לחטוף שעוד לא זכה לשבת בחיק המשפחה.

• הוסף לסימניות
בחופש הגדול לפני גן חובה אחים שלי עשו לי "כיסא המלך"
איך עושים את זה?
אח אחד שיכל את הידיים ומולו האח השני נתן לו שתי ידיים- נהיה שתי חורים (בין הדיים)
חור לכל רגל
הם הלכו קצת מהר ואני נפלתי......

• הוסף לסימניות
היה לנו במרפסת כסא חוף מבד
דוקא נח!
אממה , שפעם בעת יושבי עליו, נקרע הבד פתאום, ומצאתי את עצמי יושבת על הרצפה, כלואה בין הברזלים,
מנסה לקום והברזלים מגיעים איתי ביחד..
חילוץ והצלה היה צריך בשבילי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה