- הוסף לסימניות
הסוסים האלו הסתכלו עלי חזק רצו שאצייר אותם 
תודה!את חזקה בתאורה ברמות לא רגילות!
כל כך יפה,
ומה שהכי מדהים פה זה שבכלי ידני אין תיקונים, הכל יצא טוב, איך זה?
זה לא מסובך
האמת שעד שלא ניסיתי זה היה לי סוף העולם אבל קיבלתי כמה טיפים וניסיתי וזה כל כך קללדיי את מתסכלת אותי עם האתגרים היומיים שלך !!
אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי כשראיתי את זה !
( אני כמעט בכיתי ... רצינית)
הסוסים האלה כל כך סוסיים ויפים
ושוב פעם .. אני נתקעת ולא מצליחה להביע את התדהמה שלי על המקלדת (וגם זה מתסכל)
והתסכול האמיתי : איך למען השם עשית את הדבר הזה בעט פיילוט ואם יצא לך כל כך יפה למה להעליב אותו בכינוי : זניחאה.. סליחה: זנוח
אז שלב אחד עברתי כבר.. קניתי עט פיילוט....ציורים בעט פיילוט זנוח
דף ...אז שלב אחד עברתי כבר.. קניתי עט פיילוט....
כעת איך ממשיכים???
עושים סקיצה בעיפרון ועוברים על זה בעט עם קו שבור ועדין ומשאירים נקודות אור ללא צבעאז שלב אחד עברתי כבר.. קניתי עט פיילוט....
כעת איך ממשיכים???
בשמחהווואווו מושלםםם!!!!!!
אין מיליםםם!!!
באלי אותו לפוסטר לחדר, יש מצב?
נראה לי כל צייר הוא כזה.. זה לא כזה נדיר?זה פשוט סוג של מוח כזה ששולח את התמונה מהראש ליד באופן אבסולוטי, יש כאלה אנשים נדירים, שאצלם הציור עומד בראש כאילו מקרין על הדף דרך העיניים ונשאר להם רק לעבור על הקווים...
ולנו נשאר רק לקנאות...
אולי...נראה לי כל צייר הוא כזה.. זה לא כזה נדיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //