שיתוף אתגר יומי - ציורים בעט פיילוט זנוח

• הוסף לסימניות
הסוסים האלו הסתכלו עלי חזק רצו שאצייר אותם :rolleyes:
20210125_195246[1].jpg

• הוסף לסימניות
את חזקה בתאורה ברמות לא רגילות!
כל כך יפה,
ומה שהכי מדהים פה זה שבכלי ידני אין תיקונים, הכל יצא טוב, איך זה?
תודה!
זה לא מסובך
תנסי תראי שגם את יכולה
עושים סקיצה ואז ממלאים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דיי את מתסכלת אותי עם האתגרים היומיים שלך !!
אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי כשראיתי את זה !
( אני כמעט בכיתי ... רצינית)
הסוסים האלה כל כך סוסיים ויפים :eek::eek::eek::eek:
ושוב פעם .. אני נתקעת ולא מצליחה להביע את התדהמה שלי על המקלדת (וגם זה מתסכל)
והתסכול האמיתי : איך למען השם עשית את הדבר הזה בעט פיילוט ואם יצא לך כל כך יפה למה להעליב אותו בכינוי : זניח:mad::mad: אה.. סליחה: זנוח

• הוסף לסימניות
דיי את מתסכלת אותי עם האתגרים היומיים שלך !!
אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי כשראיתי את זה !
( אני כמעט בכיתי ... רצינית)
הסוסים האלה כל כך סוסיים ויפים :eek::eek::eek::eek:
ושוב פעם .. אני נתקעת ולא מצליחה להביע את התדהמה שלי על המקלדת (וגם זה מתסכל)
והתסכול האמיתי : איך למען השם עשית את הדבר הזה בעט פיילוט ואם יצא לך כל כך יפה למה להעליב אותו בכינוי : זניח:mad::mad: אה.. סליחה: זנוח
האמת שעד שלא ניסיתי זה היה לי סוף העולם אבל קיבלתי כמה טיפים וניסיתי וזה כל כך קלל
תנסו ואל תפפחדו
זה הציור השיני שלי להיום מרוב שנהנתי

• הוסף לסימניות
במה מלאת, בשטריך?

עדיין,
שמרת על אחידות יפה, וגם הטונים מצוינים,
אגב, נכון צבעת את הסוסים אחד אחד, ולא את שניהם בהדרגה?
האמת שקפצתי מאחד לשני כמו מקפצה
והטונים הם בגלל שהתמונה הייתה קלה ממש להעתקה
מילאתי בקוים לכיוון שרציתי שהשריר של הסוס ילך הרבה הרבה קוים חח
זה הרפרנס שלי
20201011_184636[1].jpg

• הוסף לסימניות
אז שלב אחד עברתי כבר.. קניתי עט פיילוט....
כעת איך ממשיכים???
עושים סקיצה בעיפרון ועוברים על זה בעט עם קו שבור ועדין ומשאירים נקודות אור ללא צבע
ואז ממלאים בהאצ’ קוים קוים במקומות הכהים ולכוון לצורה של האובייקט...(לא יודעת איך להסביר)

• הוסף לסימניות
זה פשוט סוג של מוח כזה ששולח את התמונה מהראש ליד באופן אבסולוטי, יש כאלה אנשים נדירים, שאצלם הציור עומד בראש כאילו מקרין על הדף דרך העיניים ונשאר להם רק לעבור על הקווים...
ולנו נשאר רק לקנאות...

• הוסף לסימניות
זה פשוט סוג של מוח כזה ששולח את התמונה מהראש ליד באופן אבסולוטי, יש כאלה אנשים נדירים, שאצלם הציור עומד בראש כאילו מקרין על הדף דרך העיניים ונשאר להם רק לעבור על הקווים...
ולנו נשאר רק לקנאות...
נראה לי כל צייר הוא כזה.. זה לא כזה נדיר?

• הוסף לסימניות
נראה לי כל צייר הוא כזה.. זה לא כזה נדיר?
אולי...
השאלה באיזה רמות של מוחשיות רואים את הציור על הדף, כולל הקווים הקטנים והעיקולים הבלתי מורגשים, אלו שהופכים כל יצירה של בעלת האשכול לאמיתיים יותר עד להתפקע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה