זה רק אתה אישית, תשעים ותשע אחוז מהנהגים אין להם סיבות אחרות, והראיה שבאשכול הזה הובאה רק סיבה אחת.
באמת הייתי שמח לקבל רשימה של סיבות נוספות מעבר לסיפורים שחזרו כאן שוב ושוב על פרטיות עם בן הזוג.
קשה לי להאמין שבשעה עשר בבוקר כל האנשים עסוקים בשיחה אישית עם בני זוגם.
נראה לי שבעלי הרכבים דכאן ישמחו לקבל גם את הרשימה הזו.
קודם כל, אני רואה באשכול הזה שעושים חשבון למי שיש רכב וכל הנושא הוא אם יש לו כסף או אין לו כסף
אז צריך להבין שיש כאלה שיש להם רכב מסיבת אחרות, יש כאלה שזה צורך של העבודה שלהם וכו'
דבר ראשון זה באמת שונה לכל בעל רכב מה המטרה של הנסיעות שלו, אני מתייחס למה שאני חווה וגם זה לא תמיד אותו דבר, וכל אחד יכול לחשב את שלו
1. אני יש לי רכב בשביל ההתניידות למקום העבודה, בהלוך אני נוסע מוקדם, במקום העבודה שלי מקפידים מאד על התייצבות בזמן, וכמובן שטרמפים זה משהו שגורם לאיחורים, [יש עוד דרך, לצאת מוקדם יותר אבל מה לעשות שאין לי מניין לתפילה יותר מוקדם, אז אני חושב שלהרוויח זמן להתפלל בנחת זה גם משהו חשוב, וגם אם כן אז כמה מוקדם אני צריך לקום בשביל לקחת טרמפים??]
2. בחזור, יש איתי עוד 2 אנשים [בתשלום] וכל אחד והתיק שלו ונשאר אפס מקום
3. על הדרך אני עושה עם הרכב גם עבודות משלוחים, ולרוב התפוסה מלאה.
4. יש לי הרבה שיחות טלפון חשובות [לא של אישתי]
5. אני מעביר מסמכים ודברים אחרים חשובים שלא ראוי שאחרים יראו אותם, ואם להחביא אותם אז זה כבר עוד זמן......
כמובן שלא כולם שווים ולא לכולם יש ההרכב של כל הסיבות הנ"ל, אבל יש מקום להבין את הנהגים שלא עוצרים,
באופן כללי אחרי יום עבודה שרוצים כבר לראות את הבית......... אז גם העצבים נמצאים בגבול התפוצצות ולהרבה אנשים זה מפריע לריכוז בנהיגה כשיש אנשים אחרים וזה לא זמן לקחת טרמפים.
וסתם לתת כמה סיבות לדון לכף זכות על אי עצירה לטרמפים
- רכב של העבודה ואין אישור לקחת טרמפים
- שיחות טלפון
- התפוסה מלאה - לא באנשים
- ממהר מאד להספיק משהו וכו'
- האוטו אחרי נקיון להחזרה לחברת ההשכרה
- הדלק באוטו מאד גבולי וכל עצירה מגבירה את הלחץ של להספיק תחנת דלק
- המנוע מתחמם בעומס גבוה יותר [כמובן שבהזדמנות ראשונה אני מתקן אותו]
-אין מקום לעצירה בביטחה [אגב,
טרמפסטים, תשמרו על עצמכם]
- נהג חדש צעיר שאסור לו יותר מ2
- משאות כבדים שמגיע לגבול משא הרכב
- עוצר פה באיזור
- לוקח מישהו בטווח קרוב
- יש עוד כמה סידורים בדרך
יש עוד סיבות שמטעמים מובנים אי אפשר לפרט
וכל אחד יכול לחשוב בעצמו על עוד ועוד אפשריות
וכמו שבעל הרכב עושה חסד ולוקח טרמפ, אז גם הטרמפיסט יעשה חסד וידון את בעל הרכבלכף זכות.