עזרה אתם מצליחים להיכנס לחשבונכם בבנק הדואר?

• הוסף לסימניות
האתר נותן לי הודעה בנוסח "שגיאת פרטיות..."

מה זה אמור להיות? משהו נתקל בזה? זו בעיה של באתר או של החיבור שלי?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 31.4 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
באיזה סינון אתם?
ניסיתם בדפדפן אחר?
גלישה בסתר?

• הוסף לסימניות
זה קורה בכל האתרים או רק שם?
לי זה קרה ממש מקודם כשניסיתי להיכנס לחשבון מייל, ואז לא יכלתי להכנס לשום אתר,
התנתקתי מהאינטרנט והתחברתי מחדש ואז עבד...

אבל זה יכול להיות קשור לסינון או לספק.

• הוסף לסימניות
זה קורה בכל האתרים או רק שם?
לי זה קרה ממש מקודם כשניסיתי להיכנס לחשבון מייל, ואז לא יכלתי להכנס לשום אתר,
התנתקתי מהאינטרנט והתחברתי מחדש ואז עבד...

אבל זה יכול להיות קשור לסינון או לספק.

לא, נכנסתי לעוד מקומות "מסווגים" ללא בעיה! ממש מוזר לי הקטע הזה. השגיאה משויכת אלי? משהו כאן כן הצליח להכנס לעמוד הזנת פרטי חשבון, קוד וססמא?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי המון להכנס לאתר ולחשבון שלי.
אחרי כל הסיסמאות שניתנו לי , עדיין לא הצלחתי וסגרתי את החשבון
והתלוננתי להם שמאד מסורבל לגשת לאתר

• הוסף לסימניות
גם אני בשבועיים האחרונים לא מצליח להכנס לאתר. הוא לא כותב שאין גישה, פשוט חושב בלי סוף ונתקע בלחשוב... בכלל האתר שלהם מרגיז ועושה הרבה בעיות. מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
שלחתי כעת תלונה למייל פניות הציבור שלהם

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי כעת תלונה למייל פניות הציבור שלהם

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ענו לך?

כי ניסיתי עכשיו להכינס גם כן לחשבון שלי ויש איזה עיגול ש"חושב" כמעט עשרים דקות....
בד"כ כן אני כו מצליחה להתחבר

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים גם אני לא הצלחתי להכנס לאתר של בנק הדואר
בגלל שגיאת פרטיות אבל היום זה עבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה