דרוש מידע אתם משרים את הדגים בלימון נכון?

• הוסף לסימניות
שיצא הריח ככה אמרו לי
שהאלה אם שוטפים אותם אח"כ מהלימון או שככה מכניסים לתנור?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שיצא הריח ככה אמרו לי
שהאלה אם שוטפים אותם אח"כ מהלימון או שככה מכניסים לתנור?
תודה רבה!
משרים על לימון ומלח.
אחר כך בטח ששוטפים תחת זרם מים ,שמים במסננת ונוטף עוד קצת מהנזולים.
אחר כך מבשלים / אופים כמו שאוהבים.

• הוסף לסימניות
משרים על לימון ומלח.
אחר כך בטח ששוטפים תחת זרם מים ,שמים במסננת ונוטף עוד קצת מהנזולים.
אחר כך מבשלים / אופים כמו שאוהבים.
למה לא להשאיר את הטעם של הלימון?

• הוסף לסימניות
אם הדג טרי אין צורך (טרי הכוונה שלא נקנה קפוא)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגדול דג טרי אינו צריך לימון רק צריך המלחה.
לימון יהיה מצוין אחרי האפיה. להוספת טעם.

• הוסף לסימניות
אם לא שטפת תבדקי שאין לו ריח של הדג (כמו שאמרו רק בקפוא זה חשוב)

• הוסף לסימניות
אני בחיים לא משרה בלימון ומשתמש בקפוא
פשוט לטבל חזק וטוב ואין בעיה

• הוסף לסימניות
אני בחיים לא משרה בלימון ומשתמש בקפוא
פשוט לטבל חזק וטוב ואין בעיה
זה תלוי באיזה דג, מושט חייב השרייה אחרת... כל הבניין שלך מסריח מהדגים שאת מכינה אבל סלמון לא מצריך.
אגב למי שמשרה ואח"כ שוטפת ניתן להשרות ג"כ בחומץ, עושה את אותה עבודה בפחות מחצי מחיר

• הוסף לסימניות
אני לא משרה
אבלללל חשוב מאוד להפשיר את הגדג לגמרי כדי שיצא ממנו הטעם הלוואי של הדג, אחר כך שוטפת היטב, ואין צורך להשרות בלימון. מניסיון רב שנים.
פעם אכלתי אצל מישהי דג עם טעם לוואי נוראי, והבנתי ממנה שהיא פשוט אופה ישר מההקפאה... עם כל הנוזלים שקפאו איתו....

• הוסף לסימניות
מלח גס, ואחרי עשר דקות מוסיפה חומץ לעוד עשר דקות.

שוטפת היטב.

ואז מטבלת איך שבא לי
כמה מלח וחומץ את שמה ביחס לדג? אני תמיד שמה המון כי אני לא יודעת כמה מספיק

• הוסף לסימניות
ואם כבר בדגים עסקינן:)
המקפיא שלי נשאר פתוח אחרי סידרת איגלואים וילדים וגיליתי את זה אחרי כמה שעות מחוץ לבית כשכבר בשר עופות ודגים היו מופשרים.. מה דינם?🫣 הקפאתי שנית זה גרוע?

• הוסף לסימניות
ואם כבר בדגים עסקינן:)
המקפיא שלי נשאר פתוח אחרי סידרת איגלואים וילדים וגיליתי את זה אחרי כמה שעות מחוץ לבית כשכבר בשר עופות ודגים היו מופשרים.. מה דינם?🫣 הקפאתי שנית זה גרוע?
לדעתי לא קרה לזה כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה