"אתרוג"

• הוסף לסימניות
האם גם אצלכם אתרוגים השתבשו כל הדפדפנים רק בגלל הסירוב לאשר בנתיים את הפיקוח על אתרים מאובטחים
ומה עושים?

• הוסף לסימניות
גם לי יש אתרוג ודווקא אצלי זה כבר מאובטח וגם עושה בעיות בפרט הGmail הסטנדרטית

• הוסף לסימניות
הנה תגובת אתרוג מנציג בכיר בשינויים קלים ביותר.

א. "אנחנו עושים עבודה קשה ומשקיעים פיתוח רציני בנושא סינון אתרים מאובטחים, והבעיה היא לא רק של תמונת אישה צנועה או לא צנועה, הבעיה היא הרבה מעל ומעבר. והיא שהרבה אתרים דוחים מצאו להם דרך להעביר את האתרים שלהם בצורה מאובטחת וסודית כדי שתוכנות הסינון למיניהם לא יזהו אותם. הדבר פושט כאש בשדה קוצים וזה מה שהביא אותנו לפעולה הקשה ורבת המכשולים לפרוץ גם את האתרים האלה.
ב. אנחנו עובדים כל הזמן עם מחשבים שבהם מותקן "אתרוג" עם סינון אתרים מאובטחים, אנחנו לא נתקלים בבעיות. בדרך כלל הבעיות נובעות מחוסר ידע של הלקוחות איך להסדר עם הדבר החדש הזה. ולכן מומלץ לפנות לתמיכה טכנית בטלפון 8900* והעיקר להבין שלא מרוע לב אנחנו "משבשים:" את החיים אלא מתוקף תפקידנו כחברה שהוקמה במטרה לתת פתרונות לבעיות האינטרנט.
ג. בגלל הבעיות שצצות בתחילת הדרך אנחנו לא מסננים בשלב זה את הבנקים כדי לא לשבש את העבודה. בעז"ה בהמשך נעבוד גם על זה.

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שזה רק אצלי....
את האמת שזה נורא מרגיז שכל רגע קופץ לך החלונית שלהם, וכבר מעל שבוע אין לי גישה לגימייל שלי.
מה ניתן לעשות בנידון??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;506785:
הנה תגובת אתרוג מנציג בכיר בשינויים קלים ביותר.

א. "אנחנו עושים עבודה קשה ומשקיעים פיתוח רציני בנושא סינון אתרים מאובטחים, והבעיה היא לא רק של תמונת אישה צנועה או לא צנועה, הבעיה היא הרבה מעל ומעבר. והיא שהרבה אתרים דוחים מצאו להם דרך להעביר את האתרים שלהם בצורה מאובטחת וסודית כדי שתוכנות הסינון למיניהם לא יזהו אותם. הדבר פושט כאש בשדה קוצים וזה מה שהביא אותנו לפעולה הקשה ורבת המכשולים לפרוץ גם את האתרים האלה.
ב. אנחנו עובדים כל הזמן עם מחשבים שבהם מותקן "אתרוג" עם סינון אתרים מאובטחים, אנחנו לא נתקלים בבעיות. בדרך כלל הבעיות נובעות מחוסר ידע של הלקוחות איך להסדר עם הדבר החדש הזה. ולכן מומלץ לפנות לתמיכה טכנית בטלפון 8900* והעיקר להבין שלא מרוע לב אנחנו "משבשים:" את החיים אלא מתוקף תפקידנו כחברה שהוקמה במטרה לתת פתרונות לבעיות האינטרנט.
ג. בגלל הבעיות שצצות בתחילת הדרך אנחנו לא מסננים בשלב זה את הבנקים כדי לא לשבש את העבודה. בעז"ה בהמשך נעבוד גם על זה.
לפי הבנתי, גם אתרוג פועל על פי רשימה לבנה, אם כן הטענה הזאת מאוד תמוהה.
נכתב ע"י ngraphic;506795:
מה ניתן לעשות בנידון??
לעבור לחברה אחרת

• הוסף לסימניות
מעניין. אני אתרוגית ואין לי שום בעיה בשום מקום.

• הוסף לסימניות
תגידו.
מה עושים בשורה התחתונה?
מצד אחד אני לא רוצה להתקין. לאור מה שכתבו פה....
אבל מצד שני- אין לי ברירה...
המייל נדפק לי. אני חייבת לשלוח דברים חשובים- ואני מושבתת....
המעבר מדף לדף לוקח חצי שעה.
וכל אתר שאני מנסה להכנס, מוצג לי כאתר מסוכן.... שצריך לקבל אישור מיוחד כדי להכנס אליו.
האם להכניס את ג'מייל לרשימה הלבנה שלי יפתור את הבעיה במייל בלי להתקין את התוסף?
יש ברירה אחרת?

• הוסף לסימניות
זהו נגמר הצאנס
נמאס לי מהבאגים באתרוג לאחרונה
אם כבר נמאס גם לכם מהתקלות בגימייל לאחרונה [אני יושב על מגילה רק כדי לראו שבסוף זה לא מופיע בדואר יוצא או בכל הדואר:mad:] או באתרים בואו נתארגן לתבוע פיצוי או החזר כספי על כל החודשים עד שהענין יסודר
למי יש הצעה קונקרטית..
אני בטוח שאם הם לא יגבו כסף על החודשים האלו הם יתקנו את הבאגים יותר מהר לרווחת כולנו:)

• הוסף לסימניות
פניתי לאתרוג הבוקר ו--- תאמינו או לא, הם פתרו לי את כל הבאגים למיניהם, גם תצוגה וצאט בגימייל וגם אתרים מאובטחים, אולי פרוטקציה?;)

• הוסף לסימניות
אופס...
באמת שכחתי לכתוב....
אחרי שכמעט שברתי את המחשב מעצבים החלטתי להתקשר לרימון.
חיכיתי שעה ומשהו.
אבל היה שווה- הכל 100% עכשיו...

• הוסף לסימניות
אהה, עוד משו שכדאי מאד לדעת...
הייתי צריכה גישה בדחיפות לאתר מסוים (שעדיין לא הבנתי למה הוא חסום), איימתי עליהם במעבר לרימון, החברה מאתרוג מאד נבהלו והמנהל אישר לפתוח לי כל אתר כשר שארצה. אז הכנתי רשימה...

תדעו איך להתעסק איתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;510077:
הייתי צריכה גישה בדחיפות לאתר מסוים (שעדיין לא הבנתי למה הוא חסום), איימתי עליהם במעבר לרימון, החברה מאתרוג מאד נבהלו והמנהל אישר לפתוח לי כל אתר כשר שארצה. אז הכנתי רשימה...

תדעו איך להתעסק איתם.
סליחה על הבורות...
רימון ואתרוג זה לא אותו אחד?
רק רמות שונות של חסימה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;510097:
סליחה על הבורות...
רימון ואתרוג זה לא אותו אחד?
רק רמות שונות של חסימה?

זו אותה חברה, אך 'חטיבה' שונה, את מתפלאת למה הם נבהלו למרות שזו אותה חברה?!
גם אני הייתי בטוחה שיאשרו לי מיד לעבור לרימון, אבל הם ניסו למנוע את זה.

דוקא שמחתי שנשארתי כשרה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;510077:

תדעו איך להתעסק איתם.

ככה גם אני עשיתי לאחר ש"הרמתי" את כל הבחירים שם ונאמר לי שאין בוס שלא מכיר אותי ואת תלונתי אז סיכמתי עם אחד חביב שכל אתר חיוני אני שולח לו במייל והוא פותח וזה עובד
ואל תצטערו שאתם לא ברימון צניעות שם זה לפעמים כמו הדרך לחוף שרתון תחשבו על התשובה הבאה [המערכת לא זיהתה את התמונה כי היא היתה קטנה מידי]

תכלס כדאי לכל המבסוטים מהתיקון של התקלה באתרוג לבדוק איך פתאום הכל הסתדר להם,
מה שהם עושים זה לנתק אותכם מהסינון החדש ולהחזיר למצב הקודם שלא היה סינון באתרים מאובטחים [אפס סינון]
כפי שהבאתי לעיל הרבה פריצות קיים במאובטחים והבעיה היא שעכשיו לא יטריד אותכם הקוקיס לאשר סינון באתר מאובטח כי ביטלו את זה ואתם באינטרנט פתוח לחלוטין
מה שצריך לעשות זה להתקשר בעוד כמה זמן שתחליטו שנגמרו הבאגים ולבקש שיתקינו לכם שוב את הסינון ואם לא תבקשו לא תקבלו ונמצאתם משתמשים באתרים מאובטחים בלי סינון מינימלי
עדיף שהרבה יבקשו שהקוקיס יחזור להטריד [ובלא להגביל כמו שהיה עד עתה] כדי שלא ישכחו מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....