לפי הבנתי, גם אתרוג פועל על פי רשימה לבנה, אם כן הטענה הזאת מאוד תמוהה.נכתב ע"י TIP X;506785:הנה תגובת אתרוג מנציג בכיר בשינויים קלים ביותר.
א. "אנחנו עושים עבודה קשה ומשקיעים פיתוח רציני בנושא סינון אתרים מאובטחים, והבעיה היא לא רק של תמונת אישה צנועה או לא צנועה, הבעיה היא הרבה מעל ומעבר. והיא שהרבה אתרים דוחים מצאו להם דרך להעביר את האתרים שלהם בצורה מאובטחת וסודית כדי שתוכנות הסינון למיניהם לא יזהו אותם. הדבר פושט כאש בשדה קוצים וזה מה שהביא אותנו לפעולה הקשה ורבת המכשולים לפרוץ גם את האתרים האלה.
ב. אנחנו עובדים כל הזמן עם מחשבים שבהם מותקן "אתרוג" עם סינון אתרים מאובטחים, אנחנו לא נתקלים בבעיות. בדרך כלל הבעיות נובעות מחוסר ידע של הלקוחות איך להסדר עם הדבר החדש הזה. ולכן מומלץ לפנות לתמיכה טכנית בטלפון 8900* והעיקר להבין שלא מרוע לב אנחנו "משבשים:" את החיים אלא מתוקף תפקידנו כחברה שהוקמה במטרה לתת פתרונות לבעיות האינטרנט.
ג. בגלל הבעיות שצצות בתחילת הדרך אנחנו לא מסננים בשלב זה את הבנקים כדי לא לשבש את העבודה. בעז"ה בהמשך נעבוד גם על זה.
לעבור לחברה אחרתנכתב ע"י ngraphic;506795:מה ניתן לעשות בנידון??
סליחה על הבורות...נכתב ע"י Big;510077:אהה, עוד משו שכדאי מאד לדעת...
הייתי צריכה גישה בדחיפות לאתר מסוים (שעדיין לא הבנתי למה הוא חסום), איימתי עליהם במעבר לרימון, החברה מאתרוג מאד נבהלו והמנהל אישר לפתוח לי כל אתר כשר שארצה. אז הכנתי רשימה...
תדעו איך להתעסק איתם.
נכתב ע"י שיר770;510097:סליחה על הבורות...
רימון ואתרוג זה לא אותו אחד?
רק רמות שונות של חסימה?
נכתב ע"י Big;510077:אהה, עוד משו שכדאי מאד לדעת...
הייתי צריכה גישה בדחיפות לאתר מסוים (שעדיין לא הבנתי למה הוא חסום), איימתי עליהם במעבר לרימון, החברה מאתרוג מאד נבהלו והמנהל אישר לפתוח לי כל אתר כשר שארצה. אז הכנתי רשימה...
תדעו איך להתעסק איתם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים