אתרי פרילאנס

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם אתרים כמו xplace, ביזריף וfindfreelance?
עם כן,

1. האם הם יעילים? האם שווה לשלם את העמלה?

2. לטובת כולם, איך מכרתם את עצמכם?

בהצלחה לכולם!!

• הוסף לסימניות
1. הם יעילים, ושווה לשלם את העמלה - אם אכן יש לך מה למכור. אם העבודות שלך ברמה טובה, ואת משווקת את עצמך בצורה טובה ונכונה זה יעיל.
למעמדים לא הייתי מציע לשלם את העמלה, אין שם הרבה עבודות עימוד ספרים, ועוד פחות מכך עימוד של ספרי קודש.

• הוסף לסימניות
הייתי רשומה באקספלייס. נותנים לך את האשליה שעוד שניה את נהיית גרפיקאית עם מליון לקוחות ובשטח זה ממש לא הכיוון

חסרונות: -את צריכה להתמודד מול מליון מגישי הצעות אחרים,
-את צריכה להגיש הצעה תוך שניה ממתי שקיבלת במייל את הפרסום עבודה, אחרי שעה כבר 20 לפנייך מגישים
-אתר חילוני מובהק, הרגשתי שאנ'לא יכולה לשים שם עבודות בעלות אופי ועיצוב חרדי כי זה יוריד לי נקודות
- יש לי הרגשה שמי שמביא את ההצעה הזולה הוא הזוכה
- ולבסוף- אלו שמצליחים באתר הם בעיקר אלו שעוסקים במגוון תחומים. מעצב פרינט בלבד אין לו סיכוי רק מי שמעצב/בונה אתרים בנוסף וכל המרבה הרי זה משובח.

(זה התרשמותי האישית בכל אופן,
אני חושבת שיהיה לי מצוה אם אצליח למנוע אנשים מלבזבז כספם לריק:) )

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם אתרים בינלאומים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה