כללי אתרי תמונות

• הוסף לסימניות
דחוף! איזה עוד אתרים חינמיים יש חוץ מsxc ?"

• הוסף לסימניות
יש ג"כ את האתר הזה.
אין צורך להרשם יש שם הרבה תמונות.
התמונות למעלה עולות כסף ולמטה יש אלפי תמונות חינמיות.
www.stockvault.net

• הוסף לסימניות
http://www.photoxpress.com/
אתר עם תמונות מעולות בחינם..
החיסרון הוא: הגבלה של תמונה אחת ליום!!
הפיתרון: יש שם אפשרות ל4 תמונות נוספות ליום ע"י שמוסיפים את האתר לפייסבוק בתור אוהד
עוד פיתרון: ע"י שמזינים פרטים אישיים - אני אישית לא שש לתת פרטים אישיים לאתרים שאני לא מכיר מי עומד מאחוריהם - ומכניסים את מספר הפלאפון ומקבלים קוד ועי"ז מקבלים תוספת של 5 תמונות ליום
סה"כ אפשר להגיע ל 10 תמונות ליום (או 5 תמונות בקלות! עם הרעיון של פייסבוק)
אגב, הימים נחשבים לפי שעון USA אם אני לא טועה

אם מישהו צריך עזרה אני ישמח לעזור בפרטי :)

• הוסף לסימניות
מי נותן טלפון?
ניתן להירשם ג"כ ע"י שכותבים בטלפון 000000000

• הוסף לסימניות
ההרשמה לא קשורה לטלפון.. אפ מכניסים פרטים זה רק מוסיף לך 5 תמונות נוספות ליום.
אני מאמין שזה נועד לביצוע אימות מול המשתמש שזה חשבון אמיתי. ולא איזה משהו מפוברק. אבל עדיין לא עשיתי את זה. הסתפקתי ב 4 תמונות ע"י שהכנסתי חשבון פייסבוק מפוברק :)

הנה צילום מסך (מסומן באדום המקום להזנת המס')

צפה בקובץ המצורף 55646

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 696.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה זה חשבון פייסבורק???
אני רואה את התמונה
אך כיצד עושים זאת????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה שלי;364169:
מה זה חשבון פייסבורק???
אני רואה את התמונה
אך כיצד עושים זאת????
פייסבוק זו רשת חברתית שבה לכל אדם יש כמו אתר משלו, שבו הוא רושם את הפרטים שלו, מעלה תמונות, כותב על עצמו פרטים, מתקשר מזמין את החברים שלו..

• הוסף לסימניות
איך מורידים תמונות חינם מאתר stockvault?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moyshi;364151:
http://www.photxpress.com/ל
אתר עם תמונות מעולות בחינם..
החיסרון הוא: הגבלה של תמונה אחת ליום!!
הפיתרון: יש שם אפשרות ל4 תמונות נוספות ליום ע"י שמוסיפים את האתר לפייסבוק בתור אוהד
עוד פיתרון: ע"י שמזינים פרטים אישיים - אני אישית לא שש לתת פרטים אישיים לאתרים שאני לא מכיר מי עומד מאחוריהם - ומכניסים את מספר הפלאפון ומקבלים קוד ועי"ז מקבלים תוספת של 5 תמונות ליום
סה"כ אפשר להגיע ל 10 תמונות ליום (או 5 תמונות בקלות! עם הרעיון של פייסבוק)
אגב, הימים נחשבים לפי שעון USA אם אני לא טועה

אם מישהו צריך עזרה אני ישמח לעזור בפרטי :)
למה אצלי זה לא בחינם?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה