נכתב ע"י גאולונת;364065:יש את:
http://www.cgtextures.com/ -שים לב שזה מוגבל לכמות הורדה ביום, ודורש הרשמה.
תלוי.. יש שם גם תמונות נוף, צמחים, אוכל וכאלה..נכתב ע"י Zeevi.Co;364117:זה אינו אתר לתמונות אלא יותר אתר לטקסטורות
פייסבוק זו רשת חברתית שבה לכל אדם יש כמו אתר משלו, שבו הוא רושם את הפרטים שלו, מעלה תמונות, כותב על עצמו פרטים, מתקשר מזמין את החברים שלו..נכתב ע"י סימה שלי;364169:מה זה חשבון פייסבורק???
אני רואה את התמונה
אך כיצד עושים זאת????
למה אצלי זה לא בחינם?????נכתב ע"י moyshi;364151:http://www.photxpress.com/ל
אתר עם תמונות מעולות בחינם..
החיסרון הוא: הגבלה של תמונה אחת ליום!!
הפיתרון: יש שם אפשרות ל4 תמונות נוספות ליום ע"י שמוסיפים את האתר לפייסבוק בתור אוהד
עוד פיתרון: ע"י שמזינים פרטים אישיים - אני אישית לא שש לתת פרטים אישיים לאתרים שאני לא מכיר מי עומד מאחוריהם - ומכניסים את מספר הפלאפון ומקבלים קוד ועי"ז מקבלים תוספת של 5 תמונות ליום
סה"כ אפשר להגיע ל 10 תמונות ליום (או 5 תמונות בקלות! עם הרעיון של פייסבוק)
אגב, הימים נחשבים לפי שעון USA אם אני לא טועה
אם מישהו צריך עזרה אני ישמח לעזור בפרטי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים