- הוסף לסימניות
לדעתי - חד משמעית כן.אתה באמת חושב שזה יותר יפה?
צפה בקובץ המצורף 1900816
צפה בקובץ המצורף 1900817
צפה בקובץ המצורף 1900819
אני לא מומחה בדברים האלו, אבל כשבניתי אתר לצורך כלשהו ביררתי כאן אצל המומחים והם המליצו על הגופנים האלו.
לדעתי - חד משמעית כן.אתה באמת חושב שזה יותר יפה?
צפה בקובץ המצורף 1900816
צפה בקובץ המצורף 1900817
צפה בקובץ המצורף 1900819
יש ברשימת שירים אייקון של פח, לא מובן?איך מוחקים מרשימת השמעה?
מובן מאוד...יש ברשימת שירים אייקון של פח, לא מובן?
לא הבנתי...מובן מאוד...
השאלה שלי היתה על קליפים שפועלים ברקע ואני רוצה למחוק אותם, אז אי אפשר.
טופל.צפה בקובץ המצורף 1901378
פחות מוצלח הבולד פה...
אם עד לכאן לא היו הערות כנראה שזה מושלם..
עוד דבר.. אחרי שמוסיפים לרשימת השמעה אין סימון שכבר הוסף לרשימה.
צפה בקובץ המצורף 1901511
לא כל כך. אולי כדאי לשנות ל"הוסף לפלייליסט התמנגן כעת" או אפילו משהו יותר מדוייקהאם זה מובן לגולשים או שחשבתם שהכפתור "הוסף לרשימת ההשמעה" מוסיף כביכול לשירים האהובים?
תוכל לבדוק אם הסתדר?השירים בפלייליסט עוברים אחד אחרי השני רק אם החלון פתוח על האתר שלך..
יש אפשרות לשנות או זה?
עבור אל רשימת ההשמעה, שם תראהכשלא בחרתי מיד לא הצלחתי להדליק שוב בקליפ
תיכנס לרשימת השמעה, מה כתוב לך? חסימה של נטפרי אולי?למה לא נדלק לי שום שיר?
גם לי לא אני בנתיבתיכנס לרשימת השמעה, מה כתוב לך? חסימה של נטפרי אולי?
תוכל ללחוץ בבקשה על F12 ולעשות פרינט סקרין לראות את ההודעת שגיאה המתקבלת?גם לי לא אני בנתיב
וכותב חלה בעיה בטעינת השיר
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים